Θέμης Αδαμαντίδης: Η πρώτη εμφάνιση του σε πανηγύρι ύστερα από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του

Την πρώτη εμφάνιση του μετά την σύλληψη του ύστερα από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό πραγματοποίησε χθες βράδυ ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε την Παρασκευή το βράδυ σε πανηγύρι στην Αθήνα και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους θαυμαστές του, καθώς  ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Νωρίτερα, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», επέμεινε ότι δεν σήκωσε ποτέ το χέρι στην σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη, ενώ σε μια αποστροφή του λόγου του είπε: “δεν έχω προξενήσει χτύπημα σε γυναίκα γιατί θεωρώ ότι είναι περιττό”.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε πως η σχέση τους ήταν περιστασιακή και σχετικά με τις φωτογραφίες με τους μώλωπες που ισχυρίζεται ότι έχει στο κινητό της η πρώην σύντροφός του υποστήριξε πως έχουν προκληθεί από προηγούμενη σχέση της.

Δεν την είχα χτυπήσει ούτε την είχα βρίσει, γιατί εάν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα είχε κάνει μήνυση νωρίτερα. Ξαφνιάστηκα όταν ήρθαν και μου ανέφεραν τη μήνυση” τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής.

“Δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί της. Είχαμε απομακρυνθεί. Όπου βρισκόμασταν στους χώρους που δουλεύω άλλαζε τηλέφωνα. Δεν με τιμούσε τόσο εμένα, ήταν προσβολή, μία συνεχόμενη προσβολή. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν ήθελα να είμαστε μαζί” απάντησε όταν ρωτήθηκε γιατί προχώρησε στη συγκεκριμένη καταγγελία.

“Δεν ήμουν χειριστικός. Έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν. Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά να δίνω στο παιδί μου, στις γυναίκες. Ήταν υπερβολικό αυτό και δεν το μπορούσα αυτό. Είχα εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία μου να μην είμαστε πια μαζί και αυτό δεν μπορούσα να το καταφέρω. Η κυρία Στεφάνοβα πάνω στα νεύρα της έχει πει πράγματα που πρόκειται να τα διαψεύσει”, είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

“Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά” ανέφερε επίσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ