Θέλξη: Η αφοσίωση στην οικογένεια και η επιστροφή στις πίστες – ΒΙΝΤΕΟ

Την Θέλξη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show” και μίλησε για την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι για επτά χρόνια αλλά και για την επιστροφή της.

«Ελληνίδα μάνα. Έκανα 7 χρόνια να επιστρέψω γιατί ήταν επιλογή μου. Ακόμα και τώρα άφησα τις κόρες μου κι είναι η μαμά μου στο σπίτι με τα παιδιά μου. Είναι ότι ωραιότερο μου έχει συμβεί χαλάλι τους. Είναι δύσκολο γιατί το τραγούδι είναι μεγάλη μου αγάπη και ψυχική ανάγκη αλλά όσα μαθαίνω από τις κόρες μου, δεν τα έχω μάθει όλα τα προηγούμενα χρόνια, πριν τις αποκτήσω. Τα παιδιά έχουν τόση αλήθεια μέσα τους που σου μαθαίνουν πράγματα» είπε αρχικά η Θέλξη.

«Ο σύζυγός μου, ο Παύλος, δεν μού είπε να σταματήσω ποτέ από την δουλειά. Δεν του επιτρέπει το μορφωτικό του επίπεδο να μου πει όχι, έστω και αν τον πληγώνει η τον πονάει κι αυτό νομίζω είναι αγάπη….Ποτέ δεν θα μου έλεγε όχι να μην το κάνεις.  Δεν αγχώθηκα ότι θα με ξεχάσει ο κόσμος. Ήμουν από τα τυχερά παιδιά, που πρόλαβε την αναγνωρισιμότητα κι έχω κι ένα όνομα που σου μένει, δεν είναι κοινό» συμπλήρωσε η Θέλξη και συνέχισε για το νέο της εγχείρημα: “Στο μαγαζί θέλω να κάνω αυτό που πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια έχει ο κόσμος ανάγκη, δεν θέλω πελάτες, θέλω να έχω φίλους, φιλοξενούμενους, ανθρώπους που θα αισθάνονται ότι είναι σε ένα πριβέ πάρτι, και διασκεδάζουμε όλοι μαζί” είπε η Θέλξη.

Δείτε τη Θέλξη στον ΑΝΤ1:

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.