The Weeknd: Σκέφτεται να αντιγράψει τον Kanye West

Τα βήματα του Kanye West φαίνεται να ακολουθεί τελευταία ο The Weeknd.

Υπάρχουν πολλές διασημότητες στο Hollywood που έχουν αλλάξει τα ονόματά τους. Για παράδειγμα, ο David Bowie ονομαζόταν στην πραγματικότητα David Robert Jones, ενώ η Katy Perry μεγάλωσε ως Katheryn Elizabeth Hudson.

Τις περισσότερες φορές επιλέγουν να κρατήσουν το nickname τους, aka “το παρατσούκλι” γιατί είναι πιο εύηχο και ο κόσμος θα τους θυμάται ευκολότερα. Υπάρχουν βέβαια και μερικές εξαιρέσεις, στις οποίες κάποιος σταρ κάνει την αλλαγή για καθαρά προσωπικούς λόγους, όπως ο ράπερ Kanye West. Πριν από μερικούς μήνες, ανακοίνωσε ότι πλέον θα τον αποκαλούμε όλοι Ye.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Weeknd (@theweeknd)

Ο The Weeknd σκέφτεται τώρα να κάνει κάτι παρόμοιο. Γεννημένος ως Abel Makkonen Tesfaye, ο 32χρονος τραγουδιστής έγινε επαγγελματικά γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν και απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Τώρα, λοιπόν, ζήτησε τη βοήθειά τους, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, όπου τους καλούσε να μοιραστούν τις σκέψεις τους μαζί του σχετικά με το θέμα. Επειδή βέβαια τα tweets του είχαν χιουμοριστική διάθεση, δεν έχουμε μπορέσει μέχρι στιγμής να καταλάβουμε εάν μιλάει σοβαρά ή όχι.

“Παιδιά, είστε ξεκαρδιστικοί. Νιώθω λες και πρέπει να αλλάξω το καλλιτεχνικό μου όνομα σε ABEL σε αυτό το σημείο”, έγραψε στην αρχή.

“Μάλλον μπορεί να αντιγράψω τον YE και να αλλάξω νομικά το όνομά σε ABEL. Χωρίς επώνυμο. Σαν τη Madonna, τη Cher και τον Prince. Δεν ξέρω μοιάζει μεγάλο”, πρόσθεσε λίγο αργότερα.

Δεν γνωρίζουμε αν σκοπεύει να προχωρήσει όντως σε αλλαγή του ονόματός του, πάντως οι θαυμαστές του ενθουσιάστηκαν με την ιδέα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Weeknd (@theweeknd)

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ