“The Morning Show”: Ξανά στο προσκήνιο τα στιλιζαρισμένα μαλλιά

Tο The Morning Show έχει επιστρέψει στις οθόνες και ενώ έχει συνεπάρει την παγκόσμια κοινότητα για το περιεχόμενο, η beauty κοινότητα το αποθεώνει για όσα μικρά κι ωραία μπορούν να ξεσηκωθούν χάρη στις παρουσιάστριές του.

Μια ματιά στα εντυπωσιακά καλοχτενισμένα, τέλεια και στυλιζαρισμένα μαλλιά, που έχουν οι παρουσιάστριες Alex Levy και Bradley Jackson του Morning Show, τις οποίες υποδύονται οι Jennifer Aniston και Reese Witherspoon, αντίστοιχα, θα σας δώσουν την ώθηση να αφεθείτε κι εσείς στα χέρια των ειδικών.

Τα υπέροχα και λαμπερά χτενίσματα από τη δεκαετία του ’90 ξαναέρχονται στη μόδα και οι ανάλαφρες μπούκλες σαν αυτές που υιοθετούσαν κάποτε παρουσιάστριες ειδήσεων τοπικού καναλιού φιγουράρουν πια σαν φρέσκες πηγές έμπνευσης για το επόμενο φανταστικό hair look (ναι, ήμασταν και σε lockdown αρκετό καιρό).

Στο παρακάτω βίντεο απολαύστε την λατρεμένη Jennifer Aniston να δείχνει τον ενθουσιασμό της τόσο εντός όσο και εκτός κάμερας για τα στυλιζαρισμένα μαλλιά της, ανακατεύοντας αυτά, προκειμένου να πετύχει το πιο τέλειο “hair look παρουσιάστριας”. Και οι θαυμαστές την αποθεώνουν. Κι αν η εμπνεύστρια του αρχετυπικού κουρέματος “The Rachel” αγαπά κάτι τόσο επιτηδευμένο, τότε το αγαπάει αυτόματα κι όλος ο πλανήτης!

Η παραδοσιακή εμφάνιση των παρουσιαστών ειδήσεων θα είναι πάντα ένα στυλιζαρισμένο, με αρκετό όγκο hair look που είναι αβίαστα υπέροχο. Κι αυτό επιστρέφει, μεταξύ άλλων, καθώς είναι εύκολο να επιτευχθεί και στο σπίτι, είναι ευπροσάρμοστο και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε στυλ, κολακεύοντας τα περισσότερα σχήματα προσώπου (αρκεί να έχετε το κατάλληλο μήκος μαλλιών).

Ολοκληρώνοντας το hair look μην ξεχάσετε να περάσετε σπρέι κρατήματος, για να αφήσει μια σούπερ λαμπερή και glamorous αίσθηση.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ