Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πέθανε συμπρωταγωνίστρια της Ρις Γουίδερσπουν στα 38 της χρόνια – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Στα 38 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τζέσικα Κάμπελ, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο πλευρό της Ρις Γουίδερσπουν “Σκάνδαλα στο Θρανίο” το 1999. Η ηθοποιός διαμαρτυρόταν ότι ένιωθε δυσφορία προτού λιποθυμήσει στο μπάνιο, όπως είπε η οικογένειά της στο ΤΜΖ την Τετάρτη. Ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου της, εικάζεται ότι οφείλεται σε επιπλοκές του κορονοϊού.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί από την οικογένειά της. Φέρεται να πέθανε τέλος Δεκεμβρίου, ενώ σύμφωνα με το IMDB.com πέθανε στις 29 Δεκεμβρίου. Καταγόταν από την Οκλαχόμα και είχε έναν 10χρονο γιο τον Όλιβερ. Ήταν παντρεμένη επί 11 χρόνια. Η Τζέσικα βρισκόταν στο Πόρτλαντ του Όρεγκον τη στιγμή του θανάτου της. Επισκεπτόταν τη μητέρα της και τη θεία της όταν πήγε στο μπάνιο όπου κατέρρευσε, σύμφωνα με την ξαδέρφη της, Σάρα Γουέσλινγκ.

Η θεία της πήγε στο μπάνιο για να δει γιατί αρχή και τη βρήκε λιποθυμισμένη στο πάτωμα. Προσπάθησε να την ανανήψει αλλά δεν υπήρξε αντίδραση. Όταν έφθασε ασθενοφόρο επίσης το πλήρωμα προσπάθησε να κάνει ανάνηψη αλλά μάταια. Νωρίτερα μέσα στη μέρα η Τζέσικα είπε στην οικογένειά της ότι αισθανόταν δυσφορία και ότι είχε πιάσει κρύωμα αλλά δεν πίστευε ότι μπορεί να ήταν και κορονοϊός.

Προτού επισκεφθεί την οικογένειά της εργαζόταν όλη τη μέρα ως φυσικοπαθητικός γιατρός αφού είχε εγκαταλείψει την υποκριτική αρκετά χρόνια πριν. Κατά την άσκηση της εργασίας της ερχόταν σε επαφή με αρκετούς ασθενείς. Η φυσικοπαθητική είναι μορφή εναλλακτικής ιατρικής που εφαρμόζει μια μεγάλη γκάμα ψευδοεπιστημονικών πρακτικών που προβάλλονται ως “φυσικές” και ως συνεισφέρουσες στην “αυτοΐαση”. Στην ταινία με τη Ρις Γουίδερσπουν υποδυόταν μία μαθήτρια με επαναστατικό χαρακτήρα και είχε κερδίσει διθυραμβικές κριτικές.

σχολίασε κι εσύ