Θάνος Πετρέλης: Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα είναι υπερβολή να λες κάποιον σταρ

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Θάνος Πετρέλης. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην σύζυγό του, αλλά και στην εποχή που είχε βγει από το Fame Story.

Μιλώντας για την σύζυγό του, ο Θάνος Πετρέλης είπε: «Θυμάμαι την επέτειο του γάμου μου. Έχουμε δύο επετείους με την σύζυγό μου, γιατί παντρευτήκαμε και με θρησκευτικό και με πολιτικό. Είναι δύο ημερομηνίες, δεν ξέρω ποια μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά εγώ θυμάμαι και τις δύο για να είμαι καλυμμένος.

Είμαι παντρεμένος από το 2006, αλλά ήμασταν μαζί πολλά χρόνια πριν. Οπότε έχει ζήσει όλη την πορεία αυτή από την αρχή, ήταν δίπλα μου από το μηδέν. Σίγουρα αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό στην σχέση που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια».

Σχετικά με το Fame Story, στο οποίο συμμετείχε με επιτυχία, ο καλλιτέχνης εξήγησε πως: «Όταν βγήκαμε από το Fame Story με κάποια από τα παιδιά είχαμε κάνει μία ομάδα και κάναμε συναυλίες. Αυτό που συνέβαινε ήταν πραγματικά ανεπανάληπτο».

«Έχω ζήσει και την επιτυχία, αλλά και τα «κάτω» μου. Είναι κάτι που το έχω έτσι και αλλιώς στο μυαλό μου. Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα είναι υπερβολή να λες κάποιον σταρ. Μπορείς όμως να πεις ότι πραγματικά είναι επιτυχημένος», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο γνωστός τραγουδιστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ