Λιάνα – Εύα Αμούτζα: Συγκίνησε ο Θάνος Πετρέλης στο αντίο του – BINTEO

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 46 ετών έφυγε η Λιάνα – Εύα Αμούτζα με την είδηση να σκορπά θλίψη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το άτυχο μοντέλο και ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς στον Βόλο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον Θάνο Πετρέλη στην οπτικοποίηση μιας μεγάλης του επιτυχίας.

Ο λόγος για το τραγούδι «Λόγω Τιμής» που είχε κυκλοφορήσει ο γνωστός τραγουδιστής από την Heaven Music. Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, λοιπόν, ο Θάνος Πετρέλης και η Λιάνα – Εύα Αμούτζα υποδύονταν ένα ζευγάρι το οποίο είχε χωρίσει και ο πρώτος ήθελε να επαναφέρει την γοητευτική γυναίκα στη ζωή του.

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της θλιβερής είδησης του θανάτου του μοντέλου, ο λαϊκός τραγουδιστής θέλησε να πει το δικό του «αντίο» μέσα από τα social media.

Έτσι ο Θάνος Πετρέλης επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα απόσπασμα από εκείνη την συνύπαρξη με την Λιάνα – Εύα Αμούτζα.

«Λιάνα μου. Καλό ταξίδι….» έγραψε, με τρυφερότητα, ο Θάνος Πετρέλης σε αυτή τη νέα του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ