Thandie Newton κατά Τομ Κρουζ: Η συνεργασία μας ήταν εφιαλτική – Πώς της προκάλεσε τρόμο και ανασφάλεια

Σε μια συνέντευξή της στο Vulture, η σταρ του “Westworld”, Thandie Newton μίλησε για την 30χρονη καριέρα της σε μια βιομηχανία που όπως αναφέρει ότι κακομεταχειρίζεται τις γυναίκες, ειδικά τις μαύρες γυναίκες. Ακόμη και οι ισχυροί άνδρες του Χόλιγουντ που προσπάθησαν πολύ σκληρά να είναι καλοί μπορούσαν να γίνουν “τρομακτικοί” και πολύ δύσκολοι στο να δουλέψεις μαζί τους, υποστηρίζει η 47χρονη ηθοποιός.

Η Newton, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Τομ Κρουζ στο blockbuster του 2000, “Mission: Impossible 2”.

“Ναι, ο Τομ Κρουζ προσπάθησε πάρα πολύ να είναι καλός. Φοβόμουν τόσο πολύ τον Τομ. Ήταν ένα πολύ κυρίαρχο άτομο. Χρειάζεται πολλά. Και πιστεύω ότι έχει αυτή την αίσθηση ότι μόνο εκείνος μπορεί να κάνει τα πάντα όσο καλύτερα μπορούν να γίνουν. Ένα βράδυ γυρίζαμε μια νυχτερινή σκηνή και υπήρχαν τόσοι πολλοί κομπάρσοι με πυροτεχνουργούς και ήταν μια σκηνή με εκείνον και εμένα στο μπαλκόνι. Δεν νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλογραμμένη σκηνή. Θύμωνα μαζί του. Ήμασταν εκνευρισμένοι ο ένας με τον άλλον και κοιτάζαμε την θέα στην Ισπανία. Δεν πήγαινε καλά. Και ο Τζον Γου δεν ήταν εκεί. Ήταν κάτω και παρακολουθούσε τα πάντα από το μόνιτορ. Ο Τζον είχε αποφασίσει στην αρχή της ταινίας ότι δεν θα μιλούσε Αγγλικά. Το οποίο ήταν πολύ βοηθητικό για τον ίδιο, αλλά πολύ δύσκολο για τους υπόλοιπους από εμάς. Οπότε αυτή η σκηνή γυριζόταν και ο Τομ δεν ήταν χαρούμενος με ότι έκανα γιατί τα λόγια μου ήταν σκ#$%τα. Και εκνευρίζεται τόσο πολύ που λέει “άφησε με να το κάνω, ας κάνουμε την πρόβα στην κάμερα. Και εμείς κάναμε πρόβα ενώ τα έγραφαν κανονικά. Και μου λέει εσύ θα κάνεις εμένα και εγώ εσένα. Έτσι γράψαμε όλη την σκηνή ανάποδα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο αποκαλυπτικό. Με έσπρωξε σε ένα μέρος τρόμου και ανασφάλειας. Ήταν ντροπιαστικό” ανέφερε και όπως εξήγησε δεν θα δούλευε ξανά μαζί του. “Μιλούσα στο τηλέρωνο με τον Τζόναθαν Ντέμε και του περιέγραφα εκείνο το βράδυ, ότι ήταν ένας εφιάλτης. Και όσο το περιέγραφα καταλάβαινα ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα. Τότε ο Τομ με πήρε τηλέφωνο και σκέφτηκα ότι θα θέλει να μου ζητήσει συγγνώμη. Αλλά εκείνος μου είπε θα την ξαναγυρίσουμε την σκηνή την επόμενη εβδομάδα. Δεν ήταν τραγικός αλλά ήταν πάρα πολύ αγχώδεις. Και ξέρεις ποιος μου έδωσε τον ρόλο. Η Νικόλ Κίντμαν” πρόσθεσε.

Η πολύ φιλική αλλά τυραννική του προσωπικότητα τον έκανε “να είναι πολύ γενναιόδωρος και ανοιχτός για την Σαϊεντολογία, περιγράφει η ηθοποιός. Θα της έστελνε χριστουγεννιάτιακα δώρα και βιβλία από την εκκλησία των Σαϊεντολόγων. “Ήμουν περίεργη γιατί, είναι σαν… αν αυτό πρόκειται να προσελκύσει ισχυρούς, διάσημους ανθρώπους πρέπει να υπάρχει μια “κόλλα” που τα φέρνει όλα αυτά μαζί. Αλλά δεν βρήκα αυτή την “κόλλα””.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ