Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην πριγκίπισσά τους

Μπορεί η σχέση τους να μετρά μόλις ενάμιση χρόνο, ωστόσο ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου φαίνεται να έχουν ήδη γευθεί όλες τις χαρές μιας ευτυχισμένης συμβίωσης. Στους τρεις μήνες της σχέσης τους ανακάλυψαν πως περιμένουν παιδί και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισαν να κρατήσουν αυτό το θείο δώρο. Από τον Ιανουάριο, που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η ευτυχία που βιώνουν πέρασε σε άλλη… διάσταση.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας, στην οποία και κατοικεί, σκόπευε το καλοκαίρι να κάνει το θρησκευτικό γάμο και βάφτιση, κάτι που αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο, αφού η καραντίνα επιβάλλει ακόμη τους δικούς της κανόνες. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, τα σχέδια τους αναβάλλονται για την επόμενη άνοιξη ή το καλοκαίρι.

Αυτό που έχουν αποφασίσει, πάντως, είναι το όνομα που θα δώσουν στην τεσσάρων μηνών κορούλα τους, η οποία θα πάρει το όνομα Σταυρούλα από τη γιαγιά της, τη μητέρα του πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, θα τη φωνάζουν Σταυρία.

Αυτό το διάστημα, η personal trainer και ο ηθοποιός απολαμβάνουν τις μοναδικές στιγμές με τη μικρή τους, βλέποντας τις μοναδικές στιγμές με τη μικρή τους, βλέποντάς την καθημερινά να μεγαλώνει, κάτι που δεν θα συνέβαινε υπό κανονικές συνθήκες, λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων του ζευγαριού. Όπως αποκάλυψε η γυμνάστρια, με μία φωτογραφία στην παραλία, η κόρη τους είναι λάτρις της θάλασσας, όπως και η μαμά της και δεν παραλείπει να την πηγαίνει βόλτες εκεί όσο πιο συχνά μπορεί.

Πηγή: Real News

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ