Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Είμαστε τρελαμένοι γονείς

Της Νίκης Κώτσου,

Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από την ημέρα που γνωρίστηκαν ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου και απέκτησαν ήδη το πρώτο τους παιδί. Όπως περιγράφει στην «Realnews» η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, « είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει στη ζωή μας».

Σε έναν μήνα θα κλείσουμε ένα χρόνο μαζί», λέει στην Realnews η Βίβιαν Δράκου για τη σχέση της με τον πρωταγωνιστή της σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», Θανάση Πατριαρχέα.

Στις 22 Ιανουαρίου , η Βίβιαν και ο Θανάσης απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πριν ακόμα γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο, νιώθουν ότι έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο. Οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα και τώρα χαίρονται τον καρπό του.

Η personal trainner μοιράζεται μερικές από τις όμορφες και πρωτόγνωρες για εκείνη στιγμές που ζει με την κόρη της : «Άλλαξε, όντως , όλη μας η ζωή. Μόνο χαρά έχουμε! Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Θανάση που έχουμε γίνει τρεις! Είμαστε τρελαμένοι γονείς, ήρεμοι και χαλαροί και οι δυο μας , γιατί θέλαμε να είναι ήρεμο το μωρούλι μας, κάτι που τελικά έχουμε καταφέρει!».

Η καθημερινότητά τους είναι ακόμη πιο ευχάριστη από πριν, αφού έχουν κατορθώσει να κάνουν σχεδόν τα πάντα μαζί:« Τα κάνουμε όλα μαζί (μπάνιο, άλλαγμα) εκτός από τη στιγμή που τρώει. Είναι ότι καλύτερο έχουμε κάνει στη ζωή μας» εξομολογείται η όμορφη γυμνάστρια.

Όσο για το όνομα που θα πάρει η πριγκίπισσά τους, η Βίβιαν αποκαλύπτει πως ακόμη αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στην παράδοση του να «κληρονομήσει» ένα όνομα από το οικογενειακό περιβάλλον ή κάποιο όνομα που απλά τους αρέσει: «Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει για το όνομα, είμαστε σε σκέψεις. Αυτό συζητάμε, είναι η αλήθεια».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Γλυφάδα στο τέλος Νοεμβρίου, λίγο πριν από την έλευση της κόρης τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ