Τασσώ Καββαδία: Αυτή είναι η εγγονή της – Αποκαλύπτει πώς αντιμετώπιζαν την γιαγιά της στον δρόμο

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε η Αργυρώ Καλλιάφα και μίλησε μεταξύ άλλων για την αείμνηστη γιαγιά της και σπουδαία ηθοποιό Τασσώ Καββαδία, το επάγγελμά της ως σχεδιάστρια, αλλά και την περιπέτεια με τη νευρική ανορεξία.

«Είχα κάποια βιώματα μαζί της, ήταν πάρα πολύ γλυκιά γενικά. Είχε φοβερή αξιοπρέπεια ως άνθρωπος», ανέφερε αρχικά για την Τασσώ Καββαδία η εγγονή της. Σε ερώτηση αν παρακολουθούσε τις ταινίες της σημείωσε: «Όταν είσαι μικρός δεν μπορείς να το διαχωρίσεις 100%. Στο μυαλό σου είναι ότι είναι αυτός ο ίδιος άνθρωπος. Ήταν τόσο έντονη η διαφορά της. Ήταν τόσο ήρεμη, που έμοιαζε από κοντά σαν άλλος άνθρωπος. Είχα ακούσει πολλές ιστορίες που αφορούσαν στο πώς την αντιμετώπιζαν στον δρόμο, έκαναν τον σταυρό τους, φτύνονταν… Δεν ξέρω αν μοιάζω μαζί της όντως, αλλά το ακούω αρκετά συχνά».

Η Αργυρώ Καλλιάφα μίλησε και για την περιπέτεια που είχε με την νευρική ανορεξία. «Το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας άρχισε στα 21. Είχα φτάσει 42 κιλά. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό μπισκότο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ