Τάσος Γιαννόπουλος: «Με βούτηξαν, με έβαλαν σε ένα μαγαζί για να…» – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, «Καλύτερα Αργά», βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Τετάρτης, ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων στοιχεία από τον χαρακτήρα του αλλά και τις συνήθειές του.

«Ναι είμαι εσωστρεφής. Για να εκφραστώ ελεύθερα πρέπει να γνωρίζω τον άλλον, μιλάω στον πληθυντικό αν και κάποιοι το παρεξηγούν. Δεν ξέρω κάποιον ή από το τηλέφωνο λένε “να μιλήσουμε στον ενικό;”, γιατί να μιλάμε στον ενικό; Ο πληθυντικός δεν είναι απόσταση, είναι σεβασμός. Και στο ταξί που θα μπω θα μιλήσω στον πληθυντικό. Δεν έχω πρόβλημα πώς θα μου μιλήσει ο άλλος αλλά το πώς θα εκφραστώ εγώ.

Μου φτιάχνει τη διάθεση η παρέα, οι φίλοι, το καλό φαγητό, να βλέπω θέατρο και κινηματογράφο. Αυτό το χρονικό διάστημα θα προσπαθήσω να το εκμεταλλευτώ. Φέτος δεν πρόλαβε να πάω ούτε σε κάποιες επίσημες πρεμιέρες. Είναι όνειρό μου μια χρονιά το να μη δουλέψω και να δω όλες τις παραστάσεις που παίζονται στην Αθήνα. Να πάω σε ό,τι μουσείο υπάρχει. Μαθαίνεις συναδέλφους, έργα, σκηνοθέτες και μαθαίνεις να παίζεις. Βιοπορίζομαι από το επάγγελμα και θα ήθελα να συνεχίζω να παίζω. Είναι η έκφρασή μου αυτό. Δεν θα ξέρω τι να κάνω. Μπορεί να ασχοληθώ με άθλημα, να ταξιδέψω αλλά σίγουρα θα μου λείψει».

«Με έχουν βουτήξει, με έχουν βάλει σε ένα μαγαζί να με κεράσουν μπίρες. Πολλές φορές αισθάνεσαι κάπως γιατί μπορεί να σου έχει συμβεί κάτι. Αλλά και πολλές φορές μπορεί να έχω τις μαύρες μου αλλά να με κάνουν να γελάσω. Και λέω “τι ωραία”.

Με στεναχωρεί όταν δεν υπάρχει καλή διάθεση, αισιοδοξία, όταν βλέπουμε το κακό. Αυτό με μελαγχολεί. Γκρινιάζω και όταν ξυπνάω το πρωί θέλω να πιώ τον καφέ μου, να κάτσω. Δεν μπορώ διαφορετικά. Θέλω 45 λεπτά περίπου για να ξυπνήσω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ