Τάμτα: Ταξίδεψε στην Γεωργία και μας δείχνει το πατρικό της

Στην Γεωργία και συγκεκριμένα στην Τιφλίδα, βρίσκεται η Τάμτα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια μέσω του προφίλ της στο instagram, στο οποίο είναι και ιδιαίτερα ενεργή.

Η ίδια ανέβασε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της, τόσο σαν post, όσο και σαν story. Μάλιστα μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, η Τάμτα παρουσίασε και το πατρικό της, αλλά και ένα πορτρέτο της από την ηλικία των τεσσάρων.

«Tα παράθυρα του γλυκού μου σπιτιού που με μεγάλωσε στην παλιά και όμορφη περιοχή της Τιφλίδας. Συνήθιζα να βγαίνω από το παράθυρο και να τραγουδάω με την καρδιά μου στους γείτονές μου» έγραψε η τραγουδίστρια, παρουσιάζοντας στους ακόλουθούς της, το σπίτι που πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Το βίντεο που δείχνει το παιδικό της πορτραίτο, συνόδεψε με την λεζάντα: «Πορτραίτο της μικρής Τάμτα, στην ηλικία των 4, από τον συγγενή μου Davit Tkemaladze. Αυτό το μικρό ον με τον πράσινο μαρκαδόρο, ήταν ζωγραφισμένο από εμένα. Για κάποιο λόγο σε μικρή ηλικία συνήθιζα να ζωγραφίζω και να γράφω ανάποδα».

 

Η Τάμτα ανέβασε και άλλα story. «Στην σκηνή αυτού του όμορφου κτηρίου τραγούδησα για πρώτη φορά, στην ηλικία των έξι»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ