Τάκης Ζαχαράτος: Πώς έβαλε τον Τζόκερ… στις Μέλισσες – Ποιος είναι ο Στέφανος Τσιφλικάς

“Διαλέγω τις μιμήσεις σαν ερωτικό κάλεσμα. Πολλές φορές έχω αισθανθεί ότι έρχονται αυτοί σε εμένα. Δεν είχα φανταστεί για παράδειγμα ότι θα κάνω την Έλλη Στάη, την έβλεπα, την έβλεπα, κάτι γινόταν αλλά δεν είχα σκεφτεί να την κάνω. Ήμουν στο μπάνιο κάποια στιγμή και ακούω τη φωνή της, σαν να γράφει ένας σκληρός δίσκος και κάποια στιγμή το κατεβάζει εν αγνοία μου. Ή η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν φανταζόμουν ότι θα την κανω. Κάπως γίνεται σαν ερωτικό κάλεσμα. Για τις Άγριες Μέλισσες το είπα” δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς αν έχει δεχθεί “bullying” για κάποια μίμηση απάντησε “παλιότερα ναι. Ήταν πρωτόγνωρο για την Ελλάδα ότι κάποιος παίρνει την εικόνα σου και την βλέπεις απέναντι, είναι σαν να είσαι στον καθρέφτη και τρομάζεις καμιά φορά. Το να βλέπεις κάποιον να σε κάνει είναι σκληρό. Αντιλαμβάνομαι πώς είναι απόλυτα, τον εαυτό μου βλέπω και λέω πώς μιλάω έτσι. Είναι άγριο να σε κάνει κάποιος. Οπότε είναι φυσιολογικές οι αντιδράσεις και φυσικά είχα στην αρχή ‘μη με κάνεις, πώς με κάνεις’, μετά όμως έλεγαν γιατί δεν με κάνεις φέτος. Μετά είχαμε το αντίθετο”.

“Φέτος τρελαίνομαι με τον Ντόναλντ Τραμπ, την Μελάνια και το παιδάκι τους, με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, με τον Ερντογάν. Η Μέρκελ που την ρωτάω για αυτά τα υπέροχα συνολάκια που φοράει, οι Μέλισσες που μέσα εκεί εμφανίζεται ο Τζόκερ, ο Τσιτσιπάς. Είναι ένα τρελό σενάριο που μέσα στο χωριό, στο Διαφάνι, εμφανίζεται ο Στέφανος Τσιφλικάς να υπερασπιστεί τη Λενιώ και τα χωράφια. Η Μιμή Ντενίση που βγαίνει ως θεία, η Κιμ Καρντάσιαν δίνει στυλιστικές συμβουλές στη Λενιώ και η Βίκυ Καγιά. Και φυσικά καταλήγει η Λενιώ να παίζει στον Αδύναμο Κρίκο που κάναμε ένα γύρισμα με τον Τάσο Τρύφωνος” σχολίασε.

“Δεν ξέρω πώς δεν έχει τύχει να κάνω τηλεόραση, ίσως θεωρούν ότι δεν είμαι τηλεοπτικός; Ή ότι είμαι κάπως; Δεν ξέρω ίσως τώρα είναι η στιγμή. Νιώθω έτοιμος. Θα μου άρεσε να κάνω ένα σόου που να έχει και επικαιρότητα, μεταμφιέσεις, τραγούδι… να είναι μια γιορτή” τόνισε.

“Η σάτιρα είναι σαν ένα μαχαίρι που μπορεί εύκολα να γυρίσει σε αυτόν που την παρουσιάζει και να τον μαχαιρώσει” ανέφερε.

“Βλέπω Άγριες Μέλισσες, μου αρέσουν πολύ. Νέοι ηθοποιοί, υπερταλαντούχοι, με ωραίο σενάριο. Εγώ είμαι φαν, το βλέπω στο διαδίκτυο. Και φυσικά γελάω πολύ με την Κατερινα Καινούργιου με τις τηλεφωνικές με τη Μάρα Μεϊμαρίδη μπορώ να πεθάνω. Το Κόκκινο Ποτάμι είναι σαν παραγωγή του Netflix, είναι εξαιρετικό” συμπλήρωσε.

“Έχουμε ανάγκη τη σαχλαμάρα για να ξελαμπικάρουμε λίγο, αλλά όχι μόνο σαχλαμάρα. Να υπάρχει και το καλό, και το αστείο, όλα πρέπει να υπάρχουν” τόνισε.

“Είμαι 30 χρόνια στη δουλειά. Ήταν μια τρελή πορεία. Εγώ ήμουν κομμωτής στην Πάτρα και αθλητής της ενόργανης. Ήθελα να γίνω προπονητής γυμναστικής, μετά έγινα κομμωτής, μετά με τη Ρούλα Κορομηλά με έβαλε στην τηλεόραση χωρίς να έχω κάποια παιδέια για αυτό. Έπρεπε να μάθω να παίζω, να χορεύω, να τραγουδάω, αλλά είχα την τύχη να έχω σπουδαίους δασκάλους” είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

“Δεν ζηλεύω ούτε στα ερωτικά ούτε καλλιτεχνικά, θαυμάζω. Μόλις είδα το “Τζόκερ”, έπαθα κακό. Γι’αυτό τον έβαλα στις Μέλισσες. Παίζει και ο Τζόκερ, είναι συμμαθητής της Λενιώς. Ο Γρίβας ο Τζοκερόπουλος. Ζήλεψα πάρα πολύ” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ