Ο Τάκης Ζαχαράτος στο στούντιο του Realfm 97,8: Μιμήσεις από τις Άγριες Μέλισσες μέχρι τη Φίνος Φιλμ

Στο στούντιο του Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.Ο άνθρωπος “με τα χίλια πρόσωπα” μίλησε για τις μιμήσεις που έχει επιλέξει για φέτος, την επιτυχία της παράστασης αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Μετά τα απανωτά sold out και τον αριθμό ρεκόρ των 15.000 εισιτηρίων ως τώρα, η παράσταση «Ζω για σένα» του Τάκη Ζαχαράτου παρατείνεται για ακόμη ένα 3ήμερο στις 24, 25 και 26 Ιανουαρίου 2020.

“Δεν θεωρώ τίποτε δεδομένο και κάθε χρονιά ιδρώνω την φανέλα. Είναι μια παράσταση που έραψα από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι δικά μου τα κείμενα, έκανα όλα τα βίντεο, τις περισσότερες μεταμφιέσεις που έχω κάνει ποτέ σε βίντεο και στη σκηνή, τις περισσότερες μιμήσεις που έχω κάνει ποτέ και νομίζω είναι μια παράσταση που εμπεριέχει και την πολιτική και την τηλεοπτική και την κοινωνική σάτιρα. Και καινούργιες και παλιές μιμήσεις” ανέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Φέτος κάνω ένα αφιέρωμα στη Φίνος Φιλμ και κάνω επτά πρωταγωνίστριες μέσα σε 25 λεπτά. Τζένη Βάνου, Αλίκη, Μαίρη Λίντα, Χρονοπούλου, Σαπουντζάκη, Βλαχοπούλου και Μαρινέλλα. Αλλά υπάρχει ένα βίντεο που είναι η συνάντηση που δεν έχει γίνει ποτέ, οι Άγριες Μέλισσες που είναι η Λενιώ και οι άλλες δύο…” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ