Τάκης Ζαχαράτος: «Έχω υπάρξει σε τοξικό εργασιακό περιβάλλον»

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις ο Τάκης Ζαχαράτος και ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για το τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο οποίο είχε βρεθεί. «Επαγγελματικά ετοιμάζω διάφορα πράγματα. Συζητάω και για την τηλεόραση και για τον χειμώνα, οπότε θα τα μάθετε σύντομα. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για το “Your Face Sounds Familiar”, από εσάς το ακούω, δεν το ξέρω. Πάντα με ενδιαφέρει ποιος το παρουσιάζει και ποιοι θα είναι στην επιτροπή, απλά θέλω να είμαι με ανθρώπους που μπορώ να συνεννοηθώ και να μην έχω γκρίνιες και θέματα. Η Ζέτα Μακρυπούλια θα είναι υπέροχη στο “Your Face Sounds Familiar”» είπε αρχικά για τα επαγγελματικά του σχέδια.

Ενώ ερωτηθείς για το εάν θα συμμετείχε σε κάποιο ριάλιτι, αλλά και για το τι συζητάει να κάνει τηλεοπτικά και επαγγελματικά απάντησε ότι: «Δεν λέω ποτέ όχι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις , αλλά το ριάλιτι δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει. Συζητάω και για ένα show και για μία σειρά στην τηλεόραση».

«Έχω υπάρξει σε τοξικό εργασιακό περιβάλλον και το είχα διαχειριστεί με πρόβλημα στο στομάχι μου και είπα ποτέ ξανά. Έχω δεχθεί και “bullying”» ανέφερε όταν ρωτήθηκε, εάν έχει υπάρξει σε τοξικό εργασιακό περιβάλλον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ