Τάκης Παπαματθαίου: Η δήλωσή του για τον Σάκη Ρουβά που θα συζητηθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τάκης Παπαματθαίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Pop Up” με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης “Η παγίδα”. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο χώρος της υποκριτικής, όπου ο “καθένας τυχαίος μπορεί να παραστήσει τον ηθοποιό” και χρησιμοποίησε για παράδειγμα τον Σάκη Ρουβά.

“Η ρίζα του κακού στο θέατρο βρίσκεται τελικά, όπως αποδείχθηκε, στην κατάργηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Και δεν υπάρχει σεβασμός γιατί είναι ένα «ελεύθερο επάγγελμα». Ο κάθε ένας τυχαίος μπορεί να παραστήσει τον ηθοποιό. Χωρίς να έχει τελειώσει μια σχολή τρία χρόνια, χωρίς να έχει πληρώσει τα δίδακτρα, λόγω κάποιων γνωριμιών μπορεί να χώνεται και να παίζει”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάκης Παπαματθαίου και πρόσθεσε:

“Θέλω να το αναφέρω και αυτό ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν του συμπαθούς, στο είδος που ήταν κάποτε, Σάκη Ρουβά, οποίος ξαφνικά, εν μια νυχτί, βαπτίζεται πρωταγωνιστής σε αρχαία τραγωδία. Στις Βάκχες που έκανε τον Διόνυσο. Νομίζω ότι ζούμε και βιώνουμε μια παρακμιακή εποχή εδώ και αρκετά χρόνια”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.