Ταινία – ντοκιμαντέρ για τους Duran Duran ετοιμάζεται στο Hollywood

Διάρκειας 75′ λεπτών θα είναι η ταινία-ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για τους Duran Duran και που πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους σε όλον τον κόσμο στις 3 Νοεμβρίου 2022, με τίτλο “A Hollywood High”. Το “A Hollywood High” απαθανατίζει το συγκρότημα να εμφανίζεται ζωντανά σε μια ταράτσα στο Λος Άντζελες, μαζί με αποκλειστικές συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Το βασικό γύρισμα της συναυλίας έγινε σε μία ταράτσα του Λος Αντζελες, απέναντι ακριβώς από το κυλινδρικό κτίριο της Capitol Records και απέναντι από την πινακίδα του Hollywood να φαίνεται στο βάθος.

«Οι Duran Duran είχαν μια διαρκή σχέση με την πόλη του Λος Άντζελες από την πρώτη φορά που ήρθαμε στην Αμερική», είπε ο μπασίστας John Taylor. «Ήμασταν αποφασισμένοι να κάνουμε κάτι μοναδικό για να γιορτάσουμε τις τέσσερις δεκαετίες μας μαζί».

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, τα μέλη των Duran Duran θα παρακολουθήσουν μια ειδική πρεμιέρα για την ταινία στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες. Θα ακολουθήσει πρεμιέρα στο Λονδίνο την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, στο Vue West End, στην πλατεία Leicester. Την διανομή της ταινίας έχει αναλάβει η εταιρία Abramorama, η οποία έχει βγάλει και άλλες μουσικές ταινίες, όπως των Beatles, Dolly Parton, Bob Dylan, Pearl Jam, Green Day, Metallica, Jimi Hendrix, Miles Davis και Neil Young.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ