Τα ζώδια της εβδομάδας

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων, μαζί με ανάδρομη Αφροδίτη στον ίδιο ζωδιακό χώρο. Χμ…σε κάθε περίπτωση, προσέξτε τις συμφωνίες, κυρίως αν είναι οικονομικού περιεχομένου κι ετοιμαστείτε για παρανοήσεις ή προβλήματα με τ’ αδέλφια και τους γείτονες. Προνοήστε για εκνευρισμούς / αλλαγές που σχετίζονται με το μεταφορικό σας μέσον.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5):  Τα οικονομικά, τις συνεργασίες και τα μάτια σας…δεκατέσσερα! Αν διαπιστώσετε καθυστερήσεις στις υποθέσεις, θεωρήστε τις φυσιολογικές. Βεβαίως, Ταύροι της 29/4-1/5, έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και καταφέρνετε περισσότερα σε κάθε επίπεδο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Στο ζώδιό σας πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη διελαύνει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά. Με άλλα λόγια, οφείλετε να προσέξετε περισσότερο στη διαχείριση σχέσεων/ συνεργασιών (το «χάος», η σύγχυση, η παρανόηση και η «αταξία» καραδοκούν), όπως και θέματα υγείας, εφόσον έχετε λόγους.ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Αγωνίες, σκέψεις, απολογισμοί, παρασκήνιο και φοβίες. Όλα είναι στο μενού αυτή τη στιγμή για το δικό σας ζώδιο, ωστόσο, μπορείτε να υπολογίζετε στη «συμπαντική» προστασία που εμφανίζεται υπό τη μορφή διεξόδων στα δύσκολα, εφόσον γεννηθήκατε στις αρχές Ιουλίου και γύρω στις 25/6. Φίλοι και συλλογικοί χώροι προωθούν τώρα στόχους πάσης φύσεως για εσάς της 17/7.ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η ευκαιρία είναι ορατή μέσ’ από μια φιλία / πρόταση / επαφή που ανοίγει καινούργιους ορίζοντες σ’ εσάς τους γεννηθέντες κοντά στις 24/7. Βεβαίως, κρατήστε την αναπνοή σας σε δυσκολίες, συγχύσεις και ανατροπές που καλούν σε επαγρύπνηση, εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 21/8, διότι εσείς «λαμβάνετε» από τους κραδασμούς της έκλειψης…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9):  Παρθένοι που γεννηθήκατε κοντά στις 24/8 θα πρέπει να είστε έτοιμοι για ρευστότητα και δύσκολες συνθήκες σε ό,τι σχετίζεται με την καριέρα, το γάμο και τους γονείς. Αν γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου, τουναντίον, δεχθείτε τη βοήθεια που έρχεται να σας «γλυκάνει», υπό τη μορφή ευκαιριών  που ανοίγουν πόρτες επαγγελματικού ή άλλου (ενδιαφέροντος) περιεχομένου.ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Ζυγοί γεννημένοι κοντά στις 24/9, μπορείτε να ελπίσετε σε μια «νέα μέρα» για τη ζωή σας, μέσ’ από τις τυχερές «πόρτες» που ανοίγονται μπροστά και σας αλλάζουν τη ζωή, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Φυσικά, εφόσον ο κυβερνήτης σας παραμένει ανάδρομος φαινομενικά, θα πρέπει κι εσείς να παραμείνετε επί της ουσίας στωικοί μπροστά σε τυχόν καθυστερήσεις. Μην αποφασίζετε τίποτε εν θερμώ, δώστε χρόνο στις καταστάσεις και αφιερώστε την εποχή σε σωστό και μετρημένο προγραμματισμό.ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11):  Δυναμικά κινείστε στο πλαίσιο ομαδικής εργασίας, ενώ παράλληλα προωθείτε καινοτόμους στόχους με ευστοχία, εφόσον γεννηθήκατε στην αρχή του Νοεμβρίου. Η εποχή μπορεί να σας αγχώσει σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Αποφύγετε τα ρίσκα, τις παράλογες αντιδράσεις και δείξτε υπομονή και επιμονή.ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η έκλειψη, σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε μια σημαντική σχέση / συνεργασία. Προσέξτε ιδιαιτέρως, εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 23/11. Μην σπεύδετε, μην αποφασίζετε σε στιγμή εκνευρισμού και προσπαθήστε να διδαχθείτε από την εμπειρία. Όσοι παραμείνετε ώριμοι, «υποψιασμένοι» και υπομονετικοί, κερδίζετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):  Ο χορός της «επέκτασης»  (σε προσωπικό / επαγγελματικό επίπεδο) καλά κρατεί για όσους γεννηθήκατε στο τέλος Δεκεμβρίου- στην αρχή του Ιανουαρίου. Η τύχη συντροφεύει τους Αιγόκερους της 14/1 σε οτιδήποτε εσείς θεωρείτε αξιόλογο. Σε γενικό πλαίσιο, η ρευστότητα, οι αλλαγές και οι αναποδιές καραδοκούν στην καθημερινή ρουτίνα (σπίτι, σχέσεις ή δουλειά) / στην υγεία (δική σας είτε των οικείων) κι εσείς δεν έχετε παρά να παραμείνετε προσεκτικοί και σοβαροί απέναντι στις ευθύνες σας.ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Έρωτας, επιχείρηση και παιδιά. Αυτή είναι η θεματολογία που αφορά περισσότερο το δικό σας ζώδιο τούτη τη στιγμή. Θετικές κρίνονται οι προδιαγραφές, αν γεννηθήκατε κοντά στις 21/1, υπό την έννοια πως πολλά μπορούν να σας φέρουν το χαμόγελο στα χείλη! Βεβαίως, Υδροχόοι της 17-18/2, οφείλετε να προσέξετε περισσότερο, διότι οι παρεξηγήσεις, τα μπερδέματα και η σύγχυση αποτελούν ερμηνευτικά έννοιες συνυφασμένες με την κίνηση των πλανητών.ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Η έκλειψη στους Διδύμους αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 20/2 και σημαίνει κάλλιστα αλλαγές (για κάποιους ιδιαιτέρως δύστροπες) στο χώρο του σπιτιού ή στο πλαίσιο της οικογένειας / των προσωπικών σχέσεων. Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, θυμηθείτε πως οι επαφές και η ανταλλαγή ιδεών μπορούν ν’ αποφέρουν σε κάθε επίπεδο και να παίξουν καθοριστικό ρόλο για την προώθηση πάσης φύσεως συμφερόντων. Σε κάθε περίπτωση, παραμείνετε στωικοί μπροστά σε διλήμματα ή κακοτοπιές. Από το τέλος Ιουνίου μπορείτε να υπολογίζετε σε πιο ομαλό έδαφος, πάνω στο οποίο θα «χτίσετε».Επικοινωνία: [email protected]

τηλ. για προσωπικές συνεδρίες  / αναλύσεις: 213 03 77165

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ