Τα ζώδια της εβδομάδας

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Οι πλανήτες στον Ταύρο δίνουν την ευκαιρία σε πολλούς να διαμορφώσετε μια νέα πραγματικότητα στα επαγγελματικο- οικονομικά. Μέσ’ από ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, ορισμένοι της 30/3 θα βγείτε κερδισμένοι ή χαμένοι, αναλόγως. Σταθερές συμφωνίες προωθούνται για εσάς της 14/4.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5):  Ταύροι του α’ δεκαημέρου μπορείτε να πετύχετε πολλά και δημιουργικά, τόσο σε πρακτικό / υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο χρησιμοποιώντας εύστοχα την επικοινωνία και τη διαπραγμάτευση. Αλλαγές σημαντικές φέρνει η εποχή στους γεννημένους κοντά στις 14-15/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Με «παρασκηνιακό ύφος» προωθούνται τώρα πάσης φύσεως υποθέσεις για εσάς. Ευνοημένοι της εποχής είστε ξεκάθαρα εσείς της 14-15/6, οι οποίοι σταθεροποιείτε το βηματισμό σε κάθε δημιουργικό σας εγχείρημα. Προετοιμάστε νέα ξεκινήματα που έρχονται στο φως μέσα στο καλοκαίρι!ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Φίλοι, συλλογικοί χώροι, εταιρίες, αλλά και καινοτόμοι / κοινοί στόχοι είναι έννοιες που παίζουν σημαντικό ρόλο τούτη την εποχή. Ξεκάθαρη στήριξη έχετε εσείς της 15-16/7, ακόμα κι αν η συγκυρία θέτει όρια που πρέπει να σεβαστείτε. Μεγάλες αλλαγές ζωής είναι στο μενού για τους Καρκίνους της 30/6-1/7.ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Καριέρα καογένεια είναι τομείς που τίθενται σε προτεραιότητα τώρα. Ευκαιρίες που συναντάτε οδηγούν σε συμφωνίες είτε καινούργιοι στόχοι σταθεροποιούνται. Σε κλίμα μεγάλων αλλαγών, βέβαια, πραγματώνονται τα παραπάνω, εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 16/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9):  Η εποχή κρίνεται εξαιρετική για ταξίδια, διαπραγματεύσεις, επαγγελματικές συμφωνίες, σπουδές, προώθηση νομικών υποθέσεων. Τούτη η εβδομάδα ευνοεί τόσο εσάς του α’ δεκαημέρου, όσο και τους Παρθένους της 15-16/9. Κινηθείτε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα και αδράξτε ευκαιρίες για να βάλετε τη ζωή σας σε νέα μονοπάτια επέκτασης κάθε ύφους!ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Πρώτα στη λίστα τίθενται θέματα οικονομικά (κληρονομικά, αποζημιώσεις, δάνεια, εφ’ άπαξ, έσοδα συντροφικού προσώπου, αγοραπωλησίες). Μέσ’ από αλλαγές στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στην οικογένεια ή στο χώρο του σπιτιού είτε μέσ’ από νομικά ξεκαθαρίσματα, αναμείνατε εξελίξεις με «υλικό αντίκτυπο»  πολλοί εξ’ υμών της 1/10. Σταθερή εύνοια στις υποθέσεις έχετε οι Ζυγοί της 16/10.ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11):  Η εβδομάδα υποστηρίζει τα συμφέροντά σας, εφόσον προωθήσετε τη συζήτηση, την πολιτισμένη και δίκαιη συνδιαλλαγή και συνεννόηση, τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες. Ευνοημένοι ξεκάθαρα είστε οι Σκορπιοί που γεννηθήκατε στην αρχή του Νοεμβρίου. Μέσ’ από αλλαγές και ξεκαθαρίσματα (ακόμα και νομικού περιεχομένου) βαδίζετε σε νέα μοτίβα, Σκορπιοί της 15/11.ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εύνοια τώρα αφορά κυρίως τις πρακτικές-επαγγελματικές σας διεκδικήσεις. Είναι γεγονός πως μπορείτε να βάλετε σε καινούργια, πιο ικανοποιητική τάξη τα μοτίβα της καθημερινής εργασιακής ρουτίνας, όπως επίσης να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση με περισσότερη συνέπεια. Σταθερές συμφωνίες και στόχοι με βάσεις και προοπτική τίθενται στο πλαίσιο σχέσεων/ συνεργασιών για τους Τοξότες της 15-16/12.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):  Ευνοημένοι από την τύχη είστε σαφώς πλέον οι Αιγόκεροι, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στο τέλος Δεκεμβρίου ή κοντά στις 14/1. Ποντάρετε σε υλικές, συναισθηματικές ή άλλου ύφους χαρές. Το παιδί, η επιχειρηματικότητα, η τέχνη και η δημιουργία είναι στα φόρτε τους ως έννοιες για εσάς! Κάτι αλλάζει ριζικά στο σπίτι, στον τρόπο ζωής, στο περιβάλλον, πιθανότατα για το καλό σας!ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Κάποιοι αναπολείτε, νοσταλγείτε το παρελθόν, ενώ άλλοι εστιάζετε σε υποθέσεις που άπτονται της οικογένειας, του σπιτιού και της προσωπικής ζωής  σε συνδυασμό με τα οικονομικά. Το θέμα είναι πως, εφόσον γεννηθήκατε γύρω στις 12/2, η ζωή σας αλλάζει, όπως και ο «χώρος σας». Νέα μέλη προστίθενται πιθανώς στην οικογένεια ή προβαίνετε σε χωροταξικές αλλαγές. Ο έρωτας, το παιδί, η τέχνη, η επιχείρηση είτε η τύχη… δίνουν φως στο βλέμμα σας!ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Σημαντικό για εσάς τώρα είναι να προωθήσετε κάθε υπόθεσή σας δια του λόγου, της διαπραγμάτευσης, της γνώσης και της έντονης δραστηριότητας. Η σύμπτωση θα βοηθήσει εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 14/3, οι οποίοι μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι και μέσ’ από μετακινήσεις ή εμπορικές πράξεις. Θέματα με τα αδέλφια, τους γείτονες/ τη γειτονιά, άλλους συγγενείς ή το μεταφορικό μέσον πιθανώς ενέχουν «αλλαγή». Ψάξτε και βρείτε δουλειά, όλοι!Επικοινωνία: [email protected]

τηλ. για προσωπικές συνεδρίες  / αναλύσεις: 213 03 77165

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ