Τα ζώδια της εβδομάδας

…από τη Μαρί-Ντενίζ ΔιαμαντήΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Εξελίξεις σχετικές με τα οικονομικά σας επιφυλάσσει η χρονική περίοδος που εκτείνεται μπροστά. Μια νέα πηγή εισοδήματος διαφαίνεται στον ορίζοντα για ορισμένους «τυχερούς». Επωφεληθείτε των συμπτώσεων, των ιδεών και των συνδιαλλαγών. Αποφύγετε κόντρες / διαμάχες και νευρικές αντιδράσεις που προκαλούν δυσάρεστες συνέπειες, εφόσον γεννηθήκατε κατά το Μάρτιο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5):  Νέα κεφάλαια στην προσωπική / επαγγελματική ζωή υπόσχεται η νέα σελήνη, εφόσον γεννηθήκατε κατά τον Απρίλιο μήνα. Κάποιοι οφείλετε να ασχοληθείτε με κάποιο θέμα υγείας ή με παρασκηνιακές επαγγελματικές υποθέσεις. Φροντίστε να αποφέρετε σε «υλικό» επίπεδο, καθώς η Αφροδίτη υποστηρίζει τα εισοδήματά σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Με αρωγό την Αφροδίτη, μπορείτε να εισπράξετε κέρδη σε συναισθηματικό, ηθικό, αλλά και υλικό επίπεδο! Ομορφαίνετε και γίνεστε πιο διπλωματικοί / γλυκείς στις διαπραγματεύσεις / συνδιαλλαγές πάσης φύσεως. Οι φίλοι και οι γνωριμίες στηρίζουν. Κάτι νέο αναμοχλεύεται στη ζωή σας, κυνηγήστε λοιπόν επαγγελματικές κυρίως ευκαιρίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Μια καινούργια φιλία / μια πρόταση / ένας νέος στόχος εκκολάπτεται πλέον για εσάς του Ιουνίου με τη νέα σελήνη της 21/4. Ο νους είναι στραμμένος σε θέματα καριέρας ή οικογένειας για πολλούς από τους Καρκίνους, ενώ ο έρωτας ενέχει κάτι από «παρασκήνιο / πρόβλημα / αδιέξοδο/ ουτοπία». Κάποιοι βιώνετε προβληματικές καταστάσεις στο σπίτι. Μεριμνήστε σχετικώς.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Νέα εποχή για την καριέρα ή την οικογενειακή κατάσταση πολλών εξ΄υμών του Ιουλίου ανοίγεται τώρα μπροστά με τη νέα σελήνη της 21/4. Ταξίδια, διαπραγματεύσεις, επαγγελματικές φιλοδοξίες, νομικές υποθέσεις και σπουδές προωθούνται, ενώ «κλειδί» της εποχής αποτελεί η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9):  Η ευκαιρία για ένα ταξίδι ή για εξελίξεις που άπτονται των σπουδών, των επαγγελματικών ή των νομικών υποθέσεων είναι ορατή για εσάς του Αυγούστου. Επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις αποτελούν προτεραιότητα, ενώ τα οικονομικά απασχολούν και χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας και τακτοποίησης.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Νέα σελίδα σε σχέσεις / συνεργασίες ή οικονομικές υποθέσεις (κληρονομικά, χρέη, αποζημιώσεις, έσοδα συντρόφου, αγοραπωλησίες) επιφυλάσσει η νέα σελήνη της 21/4. Ανοιχθείτε στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, διαπραγματευθείτε με συνέπεια και πολιτισμένη / αντικειμενική αντίληψη και «κερδίστε» τα δέοντα. Προσοχή στις «κόντρες», αν γεννηθήκατε έως τις 2/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11):  Σχέσεις / συνεργασίες προωθούνται και μπαίνουν σε νέα τροχιά, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε κατά τον Οκτώβριο. Τακτοποιήστε θέματα υγείας / εργασίας, βάλτε νέα τάξη στην καθημερινότητα και στα μοτίβα της πρακτικής σας. Επωφεληθείτε σε οικονομικό επίπεδο και αποφύγετε συναισθήματα εμμονής, ζήλειας και αυτοκαταστροφής στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Κάτι αλλάζει στην καθημερινή σας ρουτίνα, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη δουλειά, αλλά και τη φροντίδα του σώματός σας. Πολλοί Τοξότες έχετε τώρα την ευκαιρία να λάβετε ιδιαίτερες χαρές από τις εξελίξεις σε μια συναισθηματική σχέση ή σε μια δημιουργική συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):  Ο έρωτας, το θέμα παιδί, η επιχείρηση είτε η τέχνη σας είναι θέματα «τυχερά» για εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 23/12 (από τώρα και για τις επόμενες 28 ημέρες). Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, φαίνεται πως πολλοί προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τα «του οίκου» σας, ενώ παράλληλα εξωραΐζετε την καθημερινότητά σας, σε επίπεδο δουλειάς / φροντίδας της φυσικής σας κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Η νέα σελήνη της 21/4 δίνει το έναυσμα για μια νέα εποχή σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια και τα προσωπικά σας θέματα, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 21-22/1. Πολλοί Υδροχόοι έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά, ομορφαίνετε μέσ’ από τον έρωτα ή βρίσκετε τρόπους και ευκαιρίες για να φτιάξετε μια καλύτερη ζωή!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):   Μια ιδέα, μια πρόταση, μια συζήτηση ή μια σύμπτωση κρύβουν βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα οφέλη, εφόσον γεννηθήκατε γύρω στις 20/2. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις. Ελάτε κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειας, διοργανώστε όμορφες στιγμές με φίλους στο σπίτι, φτιάξτε εκ νέου το χώρο σας και αποφύγετε εμπλοκές με το «παρελθόν», αν δεν δείχνουν να μπορούν να σας δώσουν αυτό που ποθείτε…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ