Τα ζώδια της εβδομάδας

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Κριοί του α’ δεκαημέρου επωφεληθείτε από τα θετικά που μπορούν ν’ αποφέρουν οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία σε κάθε τομέα δράσης. Για τους γεννημένους στις 6-10/4, το ολόγιομμο φεγγάρι επιφυλάσσει έντονες συγχύσεις και μπερδέματα στις σχέσεις / συνεργασίες… ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5):  Φίλοι / συλλογικοί χώροι στέκονται αρωγοί στα πάσης φύσεως αιτήματά σας, εφόσον γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Η πανσέληνος επιφέρει αλλαγές που σας επηρεάζουν έμμεσα στο χώρο εργασίας, ενώ κάποιοι θ’ ανησυχήσετε σχετικά με την υγεία (τη δική σας είτε οικείων ατόμων). ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Για τους γεννημένους γύρω στις 23/5 η πανσέληνος κρύβει ένταση, εμπόδια και σύγχυση πιθανότατα σχετιζόμενα με την προσωπική ζωή, τους απογόνους είτε με τα επιχειρηματικά σχέδια. Μια συναισθηματική υπόθεση ανακινείται ή ένα θέμα σχετικά με το παιδί απασχολεί εσάς του β’ δεκαημέρου, οι οποίοι, ωστόσο, έχετε ευνοϊκή προοπτική στα σχέδιά σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Το φεγγάρι του Απρίλη σας βάζει σε βαθιά νερά φόρτισης με μια οικογενειακή / προσωπική υπόθεση, εφόσον γεννηθήκατε γύρω στις 7-11/7. Με την Αφροδίτη στον 12ο  φυσικό σας οίκο, αποφύγετε τις δύσκολες / αδιέξοδες επιλογές στα συναισθηματικά… ΛΕΩΝ (23/7-22/8):  Η πανσέληνος δίνει την ευκαιρία για ένα ταξίδι ή μια συζήτηση που θα μπορούσαν να φέρουν οφέλη βραχυπρόθεσμα / μακροπρόθεσμα. Συμπτώσεις, γνωριμίες, επαφές και προτάσεις βοηθούν, τόσο εσάς του α’, όσο κι εσάς του β’ δεκαημέρου. Κινήστε υποθέσεις σχετικές με το μεταφορικό μέσον και ασχοληθείτε με  τ’ αδελφικά σας πρόσωπα. ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9):  Μια υπόθεση σχετική με τα εισοδήματα / τη σταθερή σχέση ή συνεργασία φέρνει σε πραγματικά δυσάρεστη θέση κάποιους της 25/8. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων δείχνει την ανάγκη της εποχής για πιο ώριμη / λογική αντιμετώπιση κι επιλογή, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα. Συζητήστε και βρείτε λύσεις, αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Παρθένοι της 6-8/9, επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες του Δία.ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Το φεγγάρι του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και μπορεί να πιέσει ασφυκτικά κάποιους της 8-12/10, οι οποίοι θα πρέπει να μεριμνήσετε για τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τα οικογενειακά και την υγεία σας. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους δίνει ευκαιρίες ανασύνταξης δυνάμεων σε κάθε τομέα, αν γεννηθήκατε κατά το Σεπτέμβριο μήνα. ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11):  Η εβδομάδα κουράζει ορισμένους Σκορπιούς με αναπολήσεις, απολογισμούς, αγωνίες περί τα επαγγελματικά είτε περί τα της υγείας. Το παρασκήνιο συνοδεύει τις διαδικασίες. Ο οργανισμός ζητά ξεκούραση. Οι συναισθηματικές επαφές παραμένουν στο μενού για κάποιους του γ’ δεκαημέρου, ενώ τα πάθη (και τα λάθη) φουντώνουν σιγά σιγά με την Αφροδίτη στους Διδύμους…ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Σχέσεις και συνεργασίες έχουν την τιμητική τους, ωστόσο, κάποιοι της 24/11 θα αγχωθείτε / θα συγχυστείτε μ’ ένα μπέρδεμα…Ένα νέο σχέδιο, μια πρόταση είτε μια φιλία επιφυλάσσουν εξελίξεις και οφέλη στη συνέχεια για τους Τοξότες του β’ δεκαημέρου! Οικογενειακές υποθέσεις απασχολούν ακόμη κάποιους του γ’ δεκαημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):  Αν γεννηθήκατε γύρω στις 6-10/1, τότε θυμηθείτε πως η πανσέληνος επιφυλάσσει συγχύσεις /εκνευρισμό και προβλήματα σχετικά με τα επαγγελματικά, το γάμο ή τα μεγαλύτερα άτομα της οικογενείας. Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου επωφεληθείτε, όσο μπορείτε,  από την επικοινωνία σε κάθε επίπεδο και κινήστε τις υποθέσεις με «ρυθμό» και προσαρμοστικότητα, όπου απαιτείται.ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Ένα ταξίδι, μια νομική υπόθεση, θέματα που άπτονται των σπουδών/ των διαπραγματεύσεων/ των εκδόσεων είναι πρώτα στη λίστα με την πανσέληνο του μήνα, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 4-8/2. Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, θυμηθείτε πως η Αφροδίτη «σας δίνει πόντους» στον έρωτα, αλλά και σε κάθε διαδικασία που σας κάνει να βλέπετε τη ζωή με «μπρίο»! ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Για τους Ιχθύς (κυρίως της 21-22/2) η πανσέληνος επιφυλάσσει δύσκολες στιγμές σχετικά με οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις. Σε γενικές γραμμές, η εποχή απαιτεί ανασύνταξη, ωριμότητα, επιφύλαξη και αξιοποίηση της «εμπειρίας» σε κάθε επίπεδο. Πιο «προστατευμένοι» στη συγκυρία είστε τώρα οι Ιχθύες της 4-6/3, οι οποίοι βρίσκετε μεθόδους για να προχωρήσετε πιο «αναίμακτα».antares-mdd.blogspot.comΕπικοινωνία: [email protected]

τηλ. για προσωπικές συνεδρίες  / αναλύσεις: 213 03 77165

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ