Τα ζώδια της εβδομάδας

 Δείτε τι σας επιφυλάσσει η τελευταία πανσέληνος του Αυγούστου.

 

Προβλέψεις από 27/8 έως 2 Σεπτεμβρίου

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Μέσ’ από ένα δημιουργικό πρίσμα και με σαφώς αισιόδοξη αντιμετώπιση προχωράτε μπροστά. Κάποιοι θα βιώσετε συναισθήματα ερωτικού πάθους που δύσκολα ίσως θα μπορέσετε να εντάξετε στην πραγματικότητα που ζείτε, με αποτέλεσμα να μπερδευτείτε. Άλλοι καλείστε να διαχειριστείτε σωστά μια επαγγελματική υπόθεση, ώστε να ξεκινήσετε το Φθινόπωρο υπό νέους, αποδοτικούς όρους. Προσωπικά / οικογενειακά θέματα πιέζουν –τουλάχιστον ψυχολογικά- εσάς που γεννηθήκατε στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου. Μελαγχολία, αναπόληση και απολογισμός κρίνονται φυσιολογικά «συμπτώματα» του φεγγαριού.

Πανσέληνος- φέρνει εξελίξεις / αλλαγές / εντάσεις κυρίως στους γεννημένους στις 13/4. Διλήμματα όπου εμπλέκονται οι έννοιες της φιλίας / των στόχων που έχετε βάλει σε εφαρμογή / του έρωτα μπορούν να σας φέρουν σε πραγματικά δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Μέσ’ από το χώρο των φίλων/ γνωριμιών ξεπροβάλλουν ευκαιρίες και προτάσεις που έχουν τη δυναμική ν’ αλλάξουν επί τα βελτίω την πορεία σας. Αν ψάχνετε για δουλειά, τότε πρέπει άμεσα να κινηθείτε προς τις σωστές κατευθύνσεις. Ο έρωτας σας αφορά, βεβαίως,  ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε τις επιφυλάξεις σας, για να κρίνετε πιο σωστά βάσει των πραγματικών εξελίξεων έως το τέλος της χρονιάς. Κάποιοι μελαγχολείτε λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων και μιας ρουτίνας που πλέον «ενοχλεί». Άλλοι προβληματίζεστε σχετικά με τα θέματα στο χώρο εργασίας, ενώ πολλοί καλείστε να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Πανσέληνος- φέρνει θετικές εξελίξεις κυρίως στους γεννημένους στις 27-29/4. Αξιοποιήστε φιλίες, γνωριμίες και θέσατε στόχους που ανανεώνουν τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Επαγγελματικές ή οικογενειακές υποθέσεις προχωρούν και φθάνουν σ’ ένα κρεσέντο, σε μια εποχή ευκαιριών που έδειχναν έως τώρα καθυστέρηση στην απόδοσή τους για εσάς της 29/5. Κάποιοι προβληματίζεστε σχετικά με υποθέσεις συναισθηματικών σχέσεων ή παιδιών και καλείστε να βρείτε την πιο σωστή και ώριμη λύση. Η δουλειά, η μεθοδικότητα και η εύστοχη- προγραμματισμένη αντιμετώπιση θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Έρωτες και δημιουργία σε κάθ’ επίπεδο είναι στο προσκήνιο για τους Διδύμους της 4/6.

Πανσέληνος- φέρνει εξελίξεις / αλλαγές / εντάσεις κυρίως στους γεννημένους στις 28-31/5.ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Με εξαίρεση εσάς της 18-20/7, οι οποίοι πιέζεστε ή έρχεστε σε ιδιαιτέρως δύσκολη θέση σε προσωπικό – τουλάχιστον- επίπεδο, οι υπόλοιποι Καρκίνοι έχετε λόγους να αισιοδοξείτε τούτη τη στιγμή. Δεν είναι μόνο ο έρωτας που μπορεί να σας αλλάξει τα πάντα γύρω και να σας ανανεώσει πραγματικά. Εξελίξεις που άπτονται πάσης φύσεως ευκαιριών και που μπορούν να ανεβάσουν την αυτοεκτίμηση, αλλά και το εισόδημά σας σύντομα, έρχονται και σας αναπτερώνουν. Τα παιδιά φέρνουν χαρές. Ένα ταξίδι, μια υπόθεση σπουδών, μια είδηση ή ένα νομικό θέμα επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Πανσέληνος- φέρνει εξελίξεις / αλλαγές / εντάσεις / διλήμματα κυρίως στους γεννημένους στις 15/7, ευνοεί όμως ξεκάθαρα εσάς της 28/6-2/7, οι οποίοι μπορείτε να προχωρήσετε επωφελώς σε προσωπικά, επαγγελματικά, νομικά θέματα ή σχετικά μ’ ένα ταξίδι, έναν διαγωνισμό, τις σπουδές.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8):  Κάποιοι νιώθετε δύσκολα μέσα σε ένα πλαίσιο στενάχωρων σκέψεων ή αντικειμενικών συγκυριών που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Οι εντάσεις, η νευρικότητα, αλλά και κάποιες απρόοπτες αλλαγές στην οικογένεια / στο σπίτι αποτελούν αγκάθι της εποχής. Παρά ταύτα, μπορείτε να κινηθείτε ευέλικτα και ώριμα κερδίζοντας βραχυπρόθεσμα / μακροπρόθεσμα, τόσο σε υλικό, όσο και σε ηθικό/ συναισθηματικό επίπεδο.

Πανσέληνος- φέρνει εξελίξεις που σχετίζονται κυρίως με οικονομικά θέματα ή με μια ερωτική ιστορία. Επωφεληθείτε από τη βοήθεια ανθρώπων που σας αγαπούν. Αξιοποιήστε ένα ακίνητο ή διαχειριστείτε έξυπνα οτιδήποτε σχετίζεται με έναν χώρο, ώστε να βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9):  Φίλοι / γνωριμίες / συλλογικοί χώροι στέκουν αρωγοί ακόμα σε κάθε υπόθεση που σας αφορά και  σε οτιδήποτε θέλετε να διεκδικήσετε για ένα καλύτερο αύριο. Ωφελημένοι από την κίνηση των πλανητών τούτη την εβδομάδα είστε οι γεννημένοι μετά τις  15/9, αλλά βεβαίως κι εσείς του Αυγούστου, οι οποίοι οφείλετε να δραστηριοποιηθείτε, να κινηθείτε, να μετακινηθείτε και να δράσετε ευέλικτα κι εύστοχα.Δημιουργικές, προσωπικές τε και επαγγελματικές προοπτικές είναι στο πρόγραμμα για εσάς της 6-7/9.

Πανσέληνος- φέρνει εξελίξεις / αλλαγές / εντάσεις – σε επίπεδο σχέσεων , συνεργασιών ή νομικών αντιδικιών- κυρίως στους γεννημένους στις 29/8-2/9.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10):  Υπάρχουν ακόμα συνθήκες που «στενεύουν» τα όρια της ελευθερίας και της απόλαυσης για εσάς που γεννηθήκατε μετά τις 18/10. Υπάρχει ταυτόχρονα ο τρόπος για πολλούς από τους Ζυγούς πλέον, να βγείτε από το καβούκι σας και να διεκδικήσετε ποιοτικότερους όρους σε κάθε τομέα της ζωής σας, κάτι που θα γίνει απολύτως κατανοητό το Φθινόπωρο και πολύ περισσότερο την επόμενη χρονιά. Για την εβδομάδα που διανύουμε, οφείλετε να δείξετε εξωστρέφεια, πνεύμα πρωτοπορίας και νεωτερισμού συνδυάζοντας την ωριμότητα, το καλώς εννοούμενο πείσμα και τη φιλοδοξία για πάσης φύσεως κατακτήσεις, φυσικά και ερωτικές.  Αντιμετωπίστε στωικά τυχόν υποθέσεις εργασίας / υγείας, αλλά και οτιδήποτε μπορεί να σας απασχολήσει σχετικά με το κατοικίδιό σας. Ζυγοί της 7-8/10, μην ξεχνάτε πως τώρα έχετε προστασία, αλλά και βοήθεια από το σύμπαν σε κάθε σας εγχείρημα!

Πανσέληνος- φέρνει εξελίξεις / αλλαγές / εντάσεις κυρίως στους γεννημένους στις 16-17/10, ευνοεί όμως αρκετούς από τους υπόλοιπους του ζωδίου ή όσους έχετε ωροσκόπο στο ζώδιο του Ζυγού στο να επιλύσετε αποδοτικά ένα θέμα εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Πολλοί από τους γεννημένους μετά τις 15/11 έχετε την τύχη με το μέρος σας σε κάθε υπόθεση που μπορεί να σας φέρει χαμόγελο, αγάπη, αλλά και οικονομικά κέρδη. Όσο και να προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε το αύριο συντηρητικά, κάτι σας σπρώχνει να αλλάξετε και ν’ αναγεννηθείτε πρώτα από μέσα και η αλήθεια είναι πως τώρα έχετε τη δύναμη να τα καταφέρετε, για να «ταξιδέψετε» αλλιώς. Η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα θα παίξουν τον κυρίαρχο ρόλο σε κάθε κατάκτηση που έχετε κατά νου, τόσο στον επαγγελματικό στίβο, όσο και σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Σκορπιοί του Οκτωβρίου, έχετε τον πρώτο λόγο τώρα…

Πανσέληνος- φέρνει έρωτα, δημιουργία, επιτυχίες στις επιχειρήσεις ή χαρές από τα παιδιά, αν γεννηθήκατε στις 30/10-2/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12):  Τι γίνεται όταν το μυαλό θέλει να ταξιδέψει, να φτιάξει νέες εικόνες και να κατακτήσει καινούργιες πολιτείες? Τι γίνεται όταν ταυτόχρονα το πάθος και ο πόθος ξυπνούν και ζητούν εκτόνωση, όταν τα απωθημένα οργιάζουν στη σκέψη? Ο ύπνος καταντά μια πιο δύσκολη υπόθεση σίγουρα, όμως και το μπέρδεμα ή το παρασκήνιο, κοντά στην αγωνία, είναι στο πρόγραμμα μιας απολύτως συγχυσμένης, γεμάτης όρεξη για αναγέννηση ψυχολογίας. Οι ευκαιρίες, ακόμα και μέσα στην ομίχλη, δεν σταματούν πουθενά για τους Τοξότες της 29/11, ενώ εσείς της 16-18/12 μπορείτε πιο εύκολα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών. Βεβαίως, ο Δίας και το φεγγάρι σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου, που δείχνουν να προχωρούν με διαφορετικό βηματισμό, τουλάχιστον στην προσωπική τους ζωή….

Πανσέληνος- φέρνει εξελίξεις / αλλαγές / εντάσεις  / διλήμματα– στα προσωπικά, στην οικογένεια ή στο «χώρο» σας, αν γεννηθήκατε στις 28/11-2/12.  Ερωτισμός και ευκαιρίες για τους γεννημένους στις 5-7/12….

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):  Κάποιοι δεν πήγατε ακόμα διακοπές και ετοιμάζεστε τώρα για την απόδραση που θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες για το χειμώνα. Άλλοι έχετε αφιερώσει τις στιγμές σας στην αγωνιώδη αναζήτηση μιας πρότασης / ευκαιρίας με καλύτερους όρους. Μέσα σε όλα αυτά οι σχέσεις μπερδεύτηκαν και σας μπέρδεψαν, πέρασαν από κόσκινο ή βρίσκονται σε φάση ξεκαθαρίσματος. Αν γεννηθήκατε γύρω στις 16/1, είναι φυσιολογικό να νιώθετε κομπιασμένοι , ακόμα και προβληματισμένοι, σε σημείο που αδυνατείτε να αφεθείτε στη «χαρά». Η σύμπτωση, βεβαίως, έρχεται να στηρίξει εσάς του Δεκεμβρίου, οι οποίοι οφείλετε να έχετε μάτια ανοιχτά, εφόσον «ψάχνετε» κάτι ιδιαίτερο…

Πανσέληνος- φέρνει εξελίξεις / αλλαγές / εντάσεις / διλήμματα κυρίως στους γεννημένους στις 13/1, ευνοεί όμως ξεκάθαρα εσάς της 28-31/12, οι οποίοι μπορείτε να επωφεληθείτε μέσ’ από μετακινήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις και προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Ο Δίας δίνει τύχη και προστασία σ’ εσάς της 3/2, πολλοί εκ των οποίων μάλλον ήδη έχετε καταλάβει πως διάγετε φάση αναπτέρωσης ηθικού και ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα. Πάρε δώσε σε σχέσεις και συνεργασίες, ξεκαθαρίσματα κι επανατοποθετήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Ειδήσεις / εξελίξεις που προβληματίζουν και ενίοτε μπλοκάρουν ή βάζουν σε όρια την ξεγνοιασιά της στιγμής δεν φαίνονται ικανές να καθορίσουν αρνητικά την πορεία των πραγμάτων, ακόμα κι αν προς στιγμήν δύνανται να σας αποκαρδιώσουν. Η εποχή απαιτεί να βγάλετε προς τα έξω το δυναμικό, φιλόδοξο πρόσωπό σας και να κάνετε τα πάντα για την επιτυχία, όπως εσείς την ορίζετε.

Πανσέληνος- φέρνει σε κάποιους του ζωδίου την ευκαιρία που περιμένατε για μια νέα σελίδα στα επαγγελματικο-οικονομικά σας ή ένα σημαντικό βήμα που θέτει σε καινούργια τροχιά την προσωπική σας ζωή και το σύστημα επάνω στο οποίο εσείς βασίζετε την συναισθηματική σας ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Για πολλούς Ιχθύς ο Αύγουστος έχει ήδη σημάνει τον έρωτα ή μια διφορετική πνοή ξεγνοιασιάς που ήταν ξεχασμένη. Το ζήτημα είναι πως η δημιουργική άποψη και στάση σας κάνει να έχετε τα φόντα διεκδίκησης μιας καλύτερης πορείας στο εξής. Μιας πορείας που διαμορφώνεται αλλιώς, αν μη τι άλλο σε προσωπικό, οικογενειακό ή χωροταξικό επίπεδο. Δείτε με καινούργια μάτια το μέλλον και βαδίστε με φιλοδοξία και έμπνευση, καθώς η εποχή σας ευνοεί δεόντως. Κάποιοι της 1-2/3 ακόμα βρίσκεστε εν μέσω προβληματισμών, δισταγμών, εμποδίων ή διλημμάτων. Αντιμετωπίστε τα πάντα με ευθύνη και να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε. Μην ξεχνάτε πως οι έννοιες του ταξιδιού, του Εξωτερικού, της νομικής διαδικασίας, τυ διαγωνισμού, των σπουδών, αλλά και της επέκτασης των επαγγελματικών  σας οριζόντων ήδη έχουν λάβει… «φως».

Πανσέληνος- φέρνει εξελίξεις / αλλαγές / εντάσεις/ διλήμματα – σε επίπεδο σχέσεων , συνεργασιών – κυρίως στους γεννημένους στις 25/2-2/3. Οτιδήποτε συμβεί, σας βγάζει σε ένα καλύτερο μέλλον. Έρωτας / τεκνοποίηση / προτάσεις- αποφάσεις συγκατοίκησης για πολλούς.

 

antares-mdd.blogspot.com

τηλ. γραφείου: 213 03 77165

e-mail:: [email protected]

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ