Τα ζώδια σήμερα

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η Τρίτη δίνει πρόσφορο έδαφος για συζήτηση, συνδιαλλαγή και διαπραγμάτευση. Το κέρδος σε πρακτικό / υλικό, όσο και σε συναισθηματικό / ηθικό επίπεδο είναι πιθανότατα ορατό για πολλούς εξ’ υμών.

ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Η αυτοπεποίθηση κυμαίνεται σε καλά επίπεδα σήμερα, τη στιγμή όπου διαπραγματεύσεις, ιδέες και μεγαλόπνοες κινήσεις έχουν τη δυναμική να φέρουν κέρδη στους γεννημένους κοντά στις 15/5. Στοχεύσατε σε μια σταθερή οικονομική συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ  (21/5-21/6): Αν γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου, θα πρέπει να επιδείξετε ωριμότητα και στωικότητα μπροστά στην «κακοδιαθεσία» που προκαλεί ο Ποσειδώνας ως σύμβολο με διάφορες αφορμές / εκφάνσεις στην πραγματικότητά σας. Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου «περπατάτε» σε πιο σταθερές βάσεις και προωθείτε με έμπνευση τα επαγγελματικά σας σχέδια.ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6-22/7): Αν γεννηθήκατε κατά το γ’ δεκαήμερο του ζωδίου (κυρίως κοντά στις 17/7), μην ξεχνάτε πως τώρα είναι η εποχή όπου οφείλετε να βάλετε τα δυνατά σας για ν’ αδράξετε ευκαιρίες πάσης φύσεως. Ένα φιλικό πρόσωπο, μια συγκυρία σ’ έναν συλλογικό χώρο, μια δική σας καινοτόμα ιδέα ή μια γνωριμία αποτελούν έννοιες που κρύβουν το «μυστικό» της επιτυχίας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Για τους γεννημένους γύρω στις 17/8, η Τρίτη κυοφορεί αλλαγές στην εξέλιξη ενός θέματος που άπτεται της καριέρας / της οικογενειακής κατάστασης. Η συγκυρία σας δίνει τώρα την ευκαιρία να προοδεύσετε και να φθάσετε σ’ ένα καλύτερο σημείο σε σχέση με το χθες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η σύνοδος Ερμή/ Δία αποτελεί ένα από τα πιο ουσιαστικά «νέα» για τους γεννημένους γύρω στις 17/9. Είναι η στιγμή όπου μπορείτε να προχωρήσετε επωφελώς με μια επαγγελματική συμφωνία/ τις σπουδές / το ταξίδι / τη μετοίκηση / μια νομική υπόθεση. Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία!ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Αγοραπωλησίες / εξελίξεις με τα οικονομικά πιθανότατα έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 2/10. Η Τρίτη δίνει τη δυνατότητα να «αναλάβετε δυνάμεις». Ζυγοί του γ’ δεκαημέρου έχετε κάθε λόγο να κοιτάτε μπροστά και να νιώθετε πιο σίγουροι στη διαπραγμάτευση και στην επιλογή σας.ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Εξαιρετικές μπορούν να είναι οι εξελίξεις σε μια συναισθηματική σχέση / επαγγελματική συνεργασία, κυρίως για εσάς του γ ‘ δεκαημέρου. Η στόχευση με βάση το κοινό καλό κάνει θαύματα. Η εποχή «ζητά» να συνδυάσετε τη λογική με την ευαισθησία και να προχωρήσετε με «πίστη» κοντά σε «σωστούς συμμάχους». ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η Τρίτη θέτει σε προτεραιότητα το πνεύμα συνεργασίας / συμπόρευσης / συνεννόησης. Για τους γεννημένους έως τις αρχές του Δεκεμβρίου ίσως αυτό είναι πιο δύσκολο στην πραγμάτωση. Ωστόσο, αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου, μπορείτε πιο εύστοχα να επιτύχετε σε κάθε επίπεδο και να νιώσετε δικαιωμένοι!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Χαρά Θεού για τους γεννημένους γύρω στις 14/1! Έχετε το λόγο, αλλά και τον τρόπο να κινήσετε τα θέλω σας και να αποδειχθείτε κερδισμένοι υλικά, ηθικά και συναισθηματικά! Φερθείτε με πρακτικό πνεύμα, εστιάστε σε όσα πρέπει να γίνουν και προωθήστε παράλληλα τις υποθέσεις που έχουν τη δυναμική να φέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας!ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η διέλευση της σελήνης δίνει χρώμα χαράς και τόνο ελπίδας στη ματιά σας! Είτε συζητούμε για τον έρωτα είτε για το παιδί είτε για οποιαδήποτε δημιουργική δραστηριότητα, η ουσία είναι πως μπορείτε να νιώσετε απελευθερωμένοι! Υδροχόοι της 13/2 φαίνεστε έτοιμοι ν’ αλλάξετε κάτι στον τρόπο της ζωής σας/ στο χώρο/ στην οικογένεια/ στο σπιτικό σας!ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Εξαιρετικά επωφελείς θ’ αποδειχθούν πιθανότατα οι κινήσεις υμών της 15/3 σήμερα, εφόσον μπορείτε να καταλήξετε σε ουσιαστικά συμπεράσματα, να δεχθείτε προτάσεις, να συμφωνήσετε ή – σε διαφορετική περίπτωση ερμηνείας-  ν’ αλλάξετε κάτι σχετικά με το μεταφορικό σας μέσον. Η νευρικότητα / αστάθεια / αδιαθεσία υμών του Φεβρουαρίου είναι φυσιολογική, όμως θυμηθείτε πως πρέπει ν’ αντιδράσετε και να προχωρήσετε με οδηγό τη λογική και την εμπειρία. antares-mdd.blogspot.com

τηλ. γραφείου: 213 03 77165

e-mail:: [email protected]

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ