Τα ζώδια σήμερα

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Για τους γεννημένους κοντά στις 8/4 η μέρα ενέχει μια περίεργη «ατμόσφαιρα», λίγο νευρική, άχαρη, πιεστική. Κριοί της 13-14/4 συνυπολογίστε τις απαιτήσεις και τα όρια της εποχής και δεχθείτε συμβιβαστικές λύσεις σε κάθε κατάσταση. Σε γενικό πλαίσιο, η Πέμπτη ζητά αποφασιστικότητα, δραστηριοποίηση και πρακτική- σταθερή αντιμετώπιση. 

ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Ακόμα κι αν οφείλετε να παραμένετε επιφυλακτικοί στις προτάσεις και στις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, δεν παύετε να βαδίζετε σ’ ένα έδαφος πρόσφορο και να είστε αποτελεσματικοί. Πιο δημιουργικοί και σίγουροι αποδεικνύεστε τώρα οι Ταύροι της 29/4.

ΔΙΔΥΜΟΙ  (21/5-21/6): Δίδυμοι της 14/5 νιώθετε πιθανότατα ανασφαλείς, αβέβαιοι, πιεσμένοι ή αποσυντονισμένοι μπροστά στις εξελίξεις της εποχής. Αν γεννηθήκατε γύρω στις 29/5, επίσης, παρατηρείτε πως τα πρέπει των συνθηκών κουράζουν και προκαλούν τα όριά σας. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να προσπαθήσετε όλοι το καλύτερο με προσοχή και σύνεση, περισσότερο σε επίπεδο προπαρασκευαστικό και χωρίς «τυμπανοκρουσίες». Πιο ξεκάθαρα και σταθερά παραμένουν όλα για εσάς της 14-15/6.ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6-22/7): Η αίσθηση πως η ζωή προχωρά με «δυστοκία» σε κάθε επίπεδο προβληματίζει κυρίως εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 10/7. Βεβαίως, η διέλευση των πλανητών στον Ταύρο συμβολίζει υπαρκτούς παράγοντες που υποστηρίζουν τα συμφέροντα πάσης φύσεως για τους περισσότερους Καρκίνους. Βαδίστε «συντηρητικά», με πνεύμα σύνεσης και λογικής. ΛΕΩΝ (23/7-22/8):  Η διάθεση είναι ικανή – τις περισσότερες φορές- να κάνει τη διαφορά, ακόμα κι αν οι έξωθεν συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες. Εσείς σήμερα ανήκετε στην κατηγορία των ευεργετημένων, αφού έχετε τη δυναμική να προχωρήσετε σε όλα με αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και πίστη στα όνειρα που επιθυμείτε να κάνετε πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η εποχή προσφέρει κατάλληλο έδαφος για να νιώσετε επί της ουσίας πως προοδεύετε κι αλλάζετε τη ζωή σας βάζοντάς τη σε νέα προοπτική, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Το πείσμα και η εμμονή στο στόχο μπορούν να σας κάνουν πιο αποτελεσματικούς. Ωστόσο, αν γεννηθήκατε γύρω στις 26/8, η πραγματικότητα μπορεί να σας βάζει «δύσκολα» κι εσείς οφείλετε ν’ αντιδράσετε με λογική και στωικότητα.ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η Πέμπτη φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη της συνεννόησης και της σύμπραξης με τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Αν γεννηθήκατε κοντά στις 11/10, πιθανότατα θα έλθετε σε δύσκολη θέση λόγω συνθηκών και θα αισθανθείτε «συγχυσμένοι» / αποσυντονισμένοι. Σε κάθε περίπτωση, θυμηθείτε πως τώρα πρέπει να ανασυντάξετε όλοι τις δυνάμεις σας, για να περάσετε σύντομα στο επόμενο στάδιο, αυτό της ουσιαστικής ανανέωσης!ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11):  Σε μια εποχή όπου ανοίγεστε σε καινούργια μοτίβα σχέσεων / συνεργασιών κι όπου ξεκαθαρίζετε τον τρόπο με τον οποίον θα νιώθετε πλέον πιο «ελεύθεροι» μέσα σε κάθε πλαίσιο δράσης, η Πέμπτη δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε σ’ επίπεδο πρακτικό και να βάλετε μικρά, αλλά σημαντικά λιθαράκια που διαμορφώνουν αναλόγως το απώτερο αποτέλεσμά σας.ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η Πέμπτη «αξίζει τον κόπο». Μπορείτε ν’ αποδειχθείτε δημιουργικοί και να προσθέσετε περισσότερο πάθος σε κάθε δραστηριότητα. Μη σταματάτε τον αγώνα, ακόμα κι αν προκύπτουν παροδικές συμπτώσεις / συγκυρίες που σας αποπροσανατολίζουν ή σας συγχύζουν. Διατηρήστε την ελπίδα και το δυναμισμό μπροστά σε οποιαδήποτε αφορμή αποδιοργάνωσης, κυρίως εσείς της 25/11 και της 30/11.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Κοιτάξτε «μέσα σας», ακούστε την ψυχή σας και τις ανάγκες της. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, εφόσον η εποχή δίνει το έναυσμα να προχωρήσετε δημιουργικά και αποδοτικά προσφέροντας το καλύτερο ποιοτικά στον εαυτό σας και κατ’ επέκτασιν στους ανθρώπους με τους οποίους σας συνδέει ουσιαστική αγάπη. Η Πέμπτη πιθανώς δίνει αφορμές μελαγχολίας στους Αιγόκερους της 9/1.  Διαχειριστείτε τις αναλόγως.ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Επικοινωνία, κινητικότητα, επαφές, πήγαιν’ έλα, νευρικότητα: όλα τα παραπάνω συνάδουν με το πλαίσιο δράσης που συμβολίζουν οι θέσεις των πλανητών σήμερα. Η ουσία είναι πως μπορείτε ν’ αποφέρετε σε κάθ’ επίπεδο και μάλιστα με ευστοχία.  Όλα αλλάζουν τριγύρω  (και τίποτε δεν μένει ίδιο πλέον), κυρίως για εσάς του γ’ δεκαημέρου.ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): «Κυνηγήστε» κάτι παραπάνω. Συντονιστείτε στο μήκος κύματος των απαιτήσεων που έχετε και πράξτε προς τις σωστές κατευθύνσεις για να φέρετε αποτελέσματα. Μην  υποκύπτετε στη μελαγχολία και στην άρνηση που δημιουργούν οι συνθήκες, αν γεννηθήκατε κοντά στις 22/2 και γύρω στην 1/3. Αντιθέτως, όλοι, δείτε την πραγματικότητα σε πιο ρεαλιστική βάση και διεκδικήστε στόχους με «ευέλικτη» αντιμετώπιση.antares-mdd.blogspot.com

τηλ. γραφείου: 213 03 77165

e-mail:: [email protected]

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ