Τα ζώδια σήμερα

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή  ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Σε χαμηλούς τόνους κινείστε σήμερα, όμως έχετε τον τρόπο να αποδειχθείτε αποτελεσματικοί πρακτικά / επαγγελματικά και οικονομικά. Έστω και μετά δυσκολιών ή παροδικά ενοχλητικών συμβιβασμών, μπορείτε να κρατήσετε ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Το μεγάλο τρίγωνο Ερμή / Άρη / Πλούτωνα, σε συνδυασμό με τη θέση της Σελήνης, δίνει μια ουσιαστική ευκαιρία ανάκαμψης κι ελπίδας σ’ εσάς της 28-29/4. Δραστηριοποιηθείτε και κατακτήστε ένα στόχο (πρακτικό- επαγγελματικό ή συναισθηματικό).

ΔΙΔΥΜΟΙ  (21/5-21/6): Ακόμα κι αν η διάθεση σήμερα δεν είναι στα «φόρτε» της, μπορείτε να δράσετε με συνέπεια κι επαγγελματισμό και να πετύχετε την εξισορρόπηση σ’ ένα οικονομικό / συναισθηματικό θέμα που σας αγχώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6-22/7): Η ελπίδα και τ’ όνειρο ζωγραφίζονται ξανά στο πρόσωπό σας. Αν γεννηθήκατε κοντά στην 1/7 ή γύρω στις 15/7, έχετε στατιστικά περισσότερες πιθανότητες να «κερδίσετε» αυτό που ποθείτε, γιατί η συγκυρία ευνοεί!

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η εμμονή, η φιλοδοξία και η διάθεση «ελέγχου» των καταστάσεων ίσως σας ταλαιπωρεί περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Αγωνίες στριφογυρνούν στη σκέψη. Μην εστιάζετε στ’ αρνητικά. Δείτε πώς  όντως μπορείτε να πετύχετε κάνοντας την κίνηση ματ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Θυμηθείτε πόσο σημαντικό είναι να «βρεθείτε» με τους «άλλους» στο κοινό σημείο ενδιαφέροντος. Επωφεληθείτε μιας μέρας που «προσφέρει» πολλά, τόσο σε προσωπικό, όσο και σ’ επαγγελματικό επίπεδο, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 2/9 και στις 15-16/9.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Ασχοληθείτε με όλα εκείνα τα μικρά, καθημερινά, ίσως βαρετά και φορτικά, τα οποία ωστόσο είναι απαραίτητα στη ζωή. Βρείτε τον τρόπο να επωφεληθείτε οικονομικά ή να ηρεμήσετε ψυχολογικά μέσ’ από τις διαδικασίες. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση και θέστε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες για να …τελειώνετε!ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): «Συνομιλήστε» με την πιο ερωτική, δημιουργική, αλέγρα πλευρά του εαυτού σας! Αν γεννηθήκατε στις αρχές του Νοεμβρίου, θυμηθείτε: η εξέλιξη μιας επαγγελματικής συνεργασίας / συναισθηματικής σχέσης δείχνει να προωθεί όσα εύχεστε για ένα καλύτερο μέλλον! 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η αναπόληση είτε η ανάγκη για «επαφή» με το «μέσα» σας δικαιολογούνται στο συμβολισμό της Σελήνης. Βρείτε ισορροπίες και ηρεμήστε, γιατί το ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει «αποζημιώσεις» για τους κόπους σας…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Αν γεννηθήκατε στο τέλος Δεκεμβρίου είτε κοντά στις 12-13/1, τότε έχετε λόγους να χαμογελάτε πλατιά. Οι θέσεις των πλανητών συμβολίζουν εξελίξεις που κρίνονται επιεικώς αξιόλογες και αφορούν την «αναγέννηση» της ζωής σας σε προσωπικό / επαγγελματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Το ξεκίνημα της εβδομάδας «σας θέλει» απαιτητικούς και «αχόρταγους», με μια διάθεση κατάκτησης, τόσο σε πρακτικό / οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Πολλοί από εσάς θα μπορέσετε όντως να κερδίσετε αυτό που ποθείτε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η Δευτέρα «χρωματίζεται» με παλ,  ανοιχτές αποχρώσεις για πολλούς από εσάς. Αν γεννηθήκατε κοντά στην 1/3, τότε υπολογίστε τις ευκαιρίες που δίνονται για να προωθήσετε δυναμικά μια σχέση / συνεργασία και να «συμφωνήσετε» σε επωφελείς όρους. Ευνοϊκή προδιαγράφεται η συγκυρία και για τους Ιχθύς της 13-14/3!antares-mdd.blogspot.com

τηλ. γραφείου: 213 03 77165

e-mail:: [email protected]

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ