Τα ζώδια σήμερα

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Πιο κοινωνική & εξωστρεφής η διάθεση από σήμερα, σας επιτρέπει να συναντηθείτε με φιλικά πρόσωπα και να μπείτε περισσότερο στο «ανοιξιάτικο» κλίμα χαλάρωσης. Ανανεωθείτε. Απολαύστε και δώστε στον εαυτό σας την ικανοποίηση με μια σκέψη και μόνο: όλα είναι κερδισμένα με το σπαθί σας.

ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Άλλοι ασχολείστε με γάμους, βαφτίσια και λοιπές κοινωνικές υποχρεώσεις. Κάποιοι έχετε κατά νου οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα καριέρας που σας «τρέχουν». Τα πράγματα είναι πιο απλά, δημιουργικά, βατά, ίσως και πιο ευχάριστα βέβαια, αν γεννηθήκατε στις 23 και στις 27-29/4.

ΔΙΔΥΜΟΙ  (21/5-21/6): Ταξιδέψτε μακριά μ’ ένα αεροπλάνο, με τη σκέψη, την ελπίδα ή τη φιλοδοξία σας, σε κάθε περίπτωση κοιτάξτε μπροστά, φιλοσοφήστε τα τυχόν δύσκολα και αξιοποιήστε κάθε αφορμή για χαμόγελο. Ναι, υπάρχουν τέτοιες αφορμές από σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6-22/7): Κάνε μια προσπάθεια ν�� «χαλαρώσεις» μέσα σου. Μέτρησε ξανά, πόσες φορές σε βοήθησε η αγωνία και υπολόγισε-λογικά- αν το άγχος σου όντως είναι παραγωγικό, ό,τι κι αν σε κυνηγά. Μην εξοργίζεσαι με «κάτι» που σε παθιάζει, γιατί ίσως αυτή η «ταλαιπωρία» αποτελεί την ευκαιρία σου  να «ξυπνήσεις» από τη βαλτωμένη, ισοπεδωτική «αποχαύνωση»  ενός σκληρού Κρόνου.ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Εξερευνήστε καλοπροαίρετα όσα σας ενώνουν με τους άλλους και προσπαθήστε ταυτόχρονα να γεφυρώσετε αυτά που πιθανώς σας απομακρύνουν! Έχετε τον τρόπο να το πράξετε και να αντιμετωπίσετε τη ζωή πιο «ολοκληρωμένα» με καρδιά, διαίσθηση, λογική κι ευαισθησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Μπες στο πετσί ενός ρόλου που σου πάει, λοιπόν. Η σελήνη στον 6ο φυσικό σου οίκο, ένα «περιβάλλον» που πολύ καλά γνωρίζεις, γιατί είναι το τερέν σου. Κάνε ό,τι περνά από το χέρι σου για να φέρεις σε πέρας εκκρεμότητες, δουλειές, υποχρεώσεις, δείξε την ικανότητά σου να στηρίζεις «διαδικασίες» που μπορεί να φαίνονται άχαρες, αλλά είναι τόσο χρήσιμες και ουσιαστικές. Μην ξεχάσεις, βέβαια: το σύμπαν σου δίνει πόντους, γιατί σου επιτρέπει να κοιτάς τα όνειρά σου και να ευθυγραμμίζεις κάθε πράξη σου προς μια αξιόλογη για εσένα κατεύθυνση.ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): «Ξυπνήστε» ξανά, με ανανεωμένη ματιά προς κάθε κατεύθυνση. Ζήστε τη στιγμή αγκαλιάζοντας την αθώα σας πλευρά, την ανάγκη σας για ξεγνοιασιά, αλλά και  ανθρώπους που έχουν τον τρόπο να σας φέρνουν στο πρόσωπο το χαμόγελο- έτσι απλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Το παρελθόν ριζώνει και στοιχειώνει κάποτε, βάζοντας ιδέες αυτοκαταστροφικές στο νου. Η ανάγκη σου να βρεθείς με το «μέσα σου» και  να ξεκαθαρίσεις τι είν’ αυτό που σε συνδέει με τις σχέσεις του σήμερα και τι ενδεχομένως λείπει από το πάζλ εκπέμπει συναγερμούς. Μην ανησυχείς. Όλα είναι φυσιολογικές διαδικασίες μέσα στον κύκλο της ζωής,  όπου παίζεις το «μοιραίο» ρόλο να «συστήνεσαι» κάθε λίγο με τον καινούργιο σου εαυτό. Κι όμως, πόσο απαρνιέσαι την αλλαγή…ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Αναζητήστε τη «στιγμή σας» κάπου ανάμεσα στη συζήτηση, στην επαφή ή στην ανοιξιάτικη εκδρομή. Βρείτε το νόημα στις σκέψεις και στις κουβέντες που μπορούν να σας φέρουν κοντά στην πιο νεανική, «δημιουργικά ερωτική» σας πλευρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Να δούμε και τους Αιγόκερους να ξεσπαθώνουν, να θέλουν να αισθανθούν πιο «απλοί, χαλαροί άνθρωποι»,  με διάθεση ν’ απολαύσουν κάτι παραπάνω και με αντίστοιχη φυσικά πρακτική! Τι λες? Θ’ αδράξεις την ευκαιρία να φας κάπως περισσότερο, να «ξεφύγεις» με τον έρωτά σου, να «παίξεις» με τη ζωή? Έστω για λίγο, νιώσε τη διαφορά να μπορείς να «αφεθείς» στη χαρά.ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Δείτε την ευκαιρία να βγείτε μπροστά και να παίξετε με τους δικούς σας όρους στην «επόμενη παρτίδα». Βάλτε σε προτεραιότητα το δημιουργικό σας Εγώ κι αφεθείτε στην έμπνευση για να φτιάξετε το καινούργιο: στη σχέση, στο σπίτι, στην ψυχή σας. Το χθες αξίζει μόνο ως εμπειρία που σας έφερε – προφανώς- έως εδώ.ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Πάλι συλλογιέσαι. Πάλι στα γνωστά λημέρια. Στο δικό σου χώρο / χρόνο. Ξεκουράσου, βάλε δική σου σειρά στα πράγματα. Μην ξεχάσεις, ωστόσο. Η ζωή τρέχει και μαζί μ’ αυτή, θες δε θες, «τρέχεις» κι εσύ. Που σημαίνει πως κάθε μέρα που περνά αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία να μάθεις κάτι καινούργιο, να γνωρίσεις έναν αξιόλογο άνθρωπο, να κουβεντιάσεις και να προοδεύσεις. Πόσο νόημα έχει πια να κρύβεσαι σε αναμνήσεις, ενοχές, απολογισμούς και φαντασίες? Έχει, εφόσον σε βοηθά ν’ ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Όχι, όμως, σαν μια ακόμα πρόφαση για «φυγές» απ’ όλα όσα  προσκαλούν / προκαλούν / «εκθέτουν» …σε εξέλιξη. antares-mdd.blogspot.comτηλ. γραφείου: 213 03 77165

e-mail:: [email protected]

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ