Τα ζώδια σήμερα

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η Πέμπτη δίνει το μήνυμα της φιλόδοξης κατάκτησης κι επίτευξης σε πρακτικό / ηθικό / υλικό  επίπεδο. Μπορείτε ν’ αποδειχθείτε ικανοποιημένοι και κερδισμένοι, κυρίως αν γεννηθήκατε μετά τις 12/4.

ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Ταύροι του γ’ δεκαημέρου έχετε μπροστά σας μια εξόχως «ηλιόλουστη» μέρα που προωθεί τα μελλοντικά σας όνειρα σε κάθε επίπεδο. Η σύμπτωση δίνει μια διέξοδο στους γεννημένους στις 22-23/4.

ΔΙΔΥΜΟΙ  (21/5-21/6): «Πίσω από τις κάμερες» μπορείτε αρκετοί εξ’ υμών σήμερα να φέρετε αποτελέσματα σε συμφωνίες, ικανά να σας ηρεμήσουν και ν’ αποτελέσουν τη βάση για περαιτέρω αποδοτικές κινήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6-22/7): Καρκίνοι της 24-25/6 λαμβάνετε σήμερα «βοήθεια» από το σύμπαν, η οποία σημαίνει την προώθηση / πραγμάτωση μιας ευχής σας. Για τους γεννημένους κατά το γ’ δεκαήμερο επισημαίνουμε τη σημασία της σύμπραξης- συνεργασίας, η οποία φέρνει καρπούς!

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Στο πλαίσιο της δουλειάς και των καθημερινών ευθυνών κινείστε επιτυχώς σήμερα και προχωράτε τις υποθέσεις με εργατικότητα και συνέπεια. Η συγκυρία στηρίζει ιδιαιτέρως εσάς του γ’ δεκαημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Ωραία μέρα ξημέρωσε! Η δημιουργική, ερωτική, ανάλαφρη διάθεση, όπως και η έξωθεν συγκυρία στηρίζει τα όνειρα υμών του γ’ δεκαημέρου. Μια είδηση / εξέλιξη / πρόταση προωθεί τα «θέλω»  κι εξομαλύνει τις δυσκολίες στο μονοπάτι των Παρθένων της 25-26/8.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η Πέμπτη προωθεί και βάζει σε τροχιά «τακτοποίησης» ένα θέμα που συνδυάζει τις έννοιες του ακινήτου / της οικογένειας / των οικονομικών.  Η συγκυρία «προστατεύει» με διεξόδους εσάς του γ’ δεκαημέρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Συζητήστε και προωθήστε μια δημιουργική συνεργασία / συναισθηματική σχέση, αν γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου ή μετά τις 13/11. Μέσ’ από τη διαπραγμάτευση, τη μετακίνηση ή την εμπορική συνδιαλλαγή, «μπορείτε»! 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Οριστικοποιείτε κάποιοι  σήμερα ένα θέμα που άπτεται της καριέρας και του εισοδήματός σας. Λαμβάνετε ικανοποίηση και προχωράτε με άλλον αέρα. Με άσσους στο μανίκι κινείστε εσείς του γ΄ δεκαημέρου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Για τους Αιγόκερους της 24-25/12, αλλά και του γ’ δεκαημέρου η Πέμπτη αποτελεί «ευκαιρία» ανασύνταξης των δημιουργικών σας δυνάμεων. Υποθέσεις που σχετίζονται με τον έρωτα, το παιδί, την τέχνη ή την επιχείρηση προχωρούν με σαφή «υποστήριξη» από το σύμπαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η Πέμπτη θα δώσει σε κάποιους εξ’ υμών του γ’ δεκαημέρου την ευκαιρία να ηρεμήσετε ψυχολογικά μέσ’ από τις εξελίξεις. Αν έχετε τη δυνατότητα, μια καλή ιδέα θα ήταν να βρείτε χώρο και χρόνο ξεκούρασης.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Μια ιδέα, γνωριμία, πρόταση ή σύμπτωση μπορεί τώρα να κάνει τη θετική διαφορά στα άγχη υμών της 21-22/2. Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, θυμηθείτε: σήμερα οφείλετε να βγείτε έξω, στον κόσμο, να δείτε φίλους, να κινηθείτε σε συλλογικούς χώρους και να προωθήσετε κάθε υπόθεσή σας!antares-mdd.blogspot.com

τηλ. γραφείου: 213 03 77165

e-mail:: [email protected]

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ