Τα ζώδια σήμερα

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Θέματα καριέρας και υποχρεώσεις είναι σε πρωτοκαθεδρία. Μια νέα κατάσταση διαμορφώνεται στα επαγγελματικά  / οικονομικά. Αλλαγές, ακόμα και μέσ’ από εντάσεις, με άμεσα ή έμμεσα οφέλη,   είναι στο πρόγραμμα για εσάς της 28-30/3. 

ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Μια νέα πνοή «αγκαλιάζει» τον τρόπο θεώρησης. Ευκαιρίες «επέκτασης» και προόδου πάσης φύσεως αφορούν εσάς της 20-21/4, οι οποίοι ταξιδεύετε ή προωθείτε διαπραγματεύσεις / σπουδές / συμφωνίες. Θετικές εξελίξεις & ειδήσεις και για τους Ταύρους της 27-29/4.  

ΔΙΔΥΜΟΙ  (21/5-21/6): Οικονομικές ή συναισθηματικές έννοιες απασχολούν και προκαλούν ενίοτε πικρόχολη διάθεση εμμονής και επιμονής προς επίλυση των υφισταμένων προβλημάτων. Ακόμα και εν μέσω διλημμάτων ή ταραχών, βαδίζετε σε πλαίσιο σταθερότητας με διεξόδους / ευκαιρίες, εφόσον γεννηθήκατε στις 28/5 και στις 15/6.ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6-22/7): Η συγκυρία εντείνει την αγωνία στην εξέλιξη μιας σημαντικής σχέσης / συνεργασίας / οικογενειακής ή επαγγελματικής υπόθεσης. Οι διέξοδοι είναι ορατές και οι συμπτώσεις προσφέρουν έδαφος εποικοδομητικών κινήσεων «ματ» σ’ εσάς της 22-23/6, 25/6, 29/6.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8):  Υγεία / εργασία/ εκκρεμότητες ρουτίνας είναι τα τερέν όπου εστιάζετε σήμερα την προσοχή σας. Με άσσους στο μανίκι κινείστε οι γεννημένοι στις 30/7. Ευκαιρίες / εναλλακτικές με σταθερές βάσεις προσφέρει η συγκυρία σ’ εσάς της 15-16/8, ακόμα κι αν η εποχή ενέχει για πολλούς  μεγάλες αλλαγές ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Εξαιρετική μέρα, για ν’ αρχίσετε να νιώθετε πως «παίρνετε το αίμα σας πίσω», εφόσον βέβαια γεννηθήκατε στις 23-24/8, 30/8 και 2/9. Έρωτας, παιδί, δημιουργία, τύχη, επιχειρηματικότητα, τέχνη: «λέξεις κλειδιά», που συνδυάζονται με τις «τάσεις» προόδου για εσάς. Προωθήστε ταξίδια, διαπραγματεύσεις, σπουδές και νομικές υποθέσεις, επίσης!ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Στα «του οίκου» στρέφεται η προσοχή σας, ενώ κάποιοι βρίσκεστε σε τελική ευθεία για να ξεκαθαρίσει ένα κληρονομικό θέμα ή μια αγοραπωλησία που σχετίζονται με το «ακίνητο». Στοχεύστε σε κέρδη μέσ’ από συναφείς υποθέσεις, πολύ περισσότερο εφόσον γεννηθήκατε στο τέλος Σεπτεμβρίου-στις αρχές Οκτωβρίου. Μεγάλες αλλαγές για εσάς στο σπίτι / στην οικογένεια κρίνονται αναμενόμενες.ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Εγκαινιάζετε σήμερα μια χρονική περίοδο, κατά την οποία προωθούνται νέες συμφωνίες συνεργασιών ή εκδρομές ή συνεννοήσεις στο πλαίσιο των προσωπικών σας σχέσεων. Για την Τετάρτη, πιο «άνετα κι εύστοχα» κινείστε σχετικώς οι γεννημένοι κατά τον Οκτώβριο μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Στόχοι και συμφωνίες στο πλαίσιο σχέσεων / συνεργασιών βρίσκονται σε φάση σταθερής προόδου με πνεύμα σύνεσης και ωριμότητας, εφόσον γεννηθήκατε στις 14-15/12. Η Τετάρτη εστιάζει το ενδιαφέρον στα οικονομικά συμφέροντα και δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε σχετικές υποθέσεις. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η Τετάρτη αποτελεί σημαντική «στιγμή» ανανέωσης, ακόμα και μέσ’ από συνθήκες αλλαγών / εντάσεων, εφόσον γεννηθήκατε κατά το Δεκέμβριο μήνα. Ο έρωτας, το παιδί, η τέχνη, η επιχειρηματικότητα και η τύχη «χτυπούν» και δίνουν προοπτική, κυρίως στους Αιγόκερους της 29/12. Αδράξτε μια ευκαιρία που αξίζει, επίσης, εσείς της 22-23/12 και της 25/12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Διάθεση «απόσυρσης» από το «θόρυβο» της καθημερινότητας φέρνει η Τετάρτη σε πολλούς εξ’ υμών. Η αναπόληση/ νοσταλγία δίνουν ιδιαίτερο χρώμα στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Πιο θετικές και σταθερές διαφαίνονται οι προοπτικές για τους Υδροχόους της 12/12, ακόμα κι αν η πραγματικότητα εμπεριέχει αλλαγές στο «χώρο» ή στον τρόπο που ζείτε, ήτοι στην προσωπική / οικογενειακή ζωή.ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Για εσάς που γεννηθήκατε στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου, υπογραμμίζουμε τη δυναμική που τώρα αναπτύσσεται σχετικά με την πραγμάτωση πάσης φύσεως αιτημάτων σας, στο πλαίσιο της προσωπικής / επαγγελματικής ζωής. Κινηθείτε ευέλικτα, συζητήστε, διαπραγματευτείτε, «πουλήστε» με ευστοχία τις ικανότητές σας.antares-mdd.blogspot.com

τηλ. γραφείου: 213 03 77165

e-mail:: [email protected]

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ