Τα ζώδια σήμερα

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Μια αισιόδοξη και αποδοτική ημέρα σας περιμένει σήμερα, κυρίως αν γεννηθήκατε στο  γ’ δεκαήμερο. Προωθήστε κάθε επαγγελματική υπόθεση, συζητήστε, διαπραγματευτείτε, ταξιδέψτε!

ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Η διάθεση έχει για κάποιους ένα «ακαθόριστο» χρώμα που φέρνει στο γκρι, καθώς η θέση της σελήνης θυμίζει έννοιες, προβλήματα και αγωνίες. Αποφύγετε συναισθηματικές υπερβολές & παράλογα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ  (21/5-21/6): Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου μπορείτε σήμερα να αναμένετε εξελίξεις που φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη\! Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό, τόσο σε επαγγελματικά εγχειρήματα, όσο και σε μια συναισθηματική υπόθεση. Γνωριμίες / συλλογικοί χώροι σας στηρίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6-22/7): Η δουλειά είναι πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων είτε ένα θέμα υγείας / φυσικής κατάστασης απαιτεί την προσοχή σας. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκετε τρόπους να φέρετε σε πέρας τα πάντα σήμερα.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8):  Ο έρωτας, το παιδί είτε η επιχείρηση αποτελούν ίσως το «κυρίως πιάτο» στο μενού της ημέρας. Δημιουργικοί και χαμογελαστοί, μπορείτε να αναμένετε ευχάριστες εξελίξεις στις υποθέσεις σας, ιδιαιτέρως αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η προσοχή είναι στραμμένη «στα δικά σας», ενώ πολλοί δεν φαίνεστε διατεθειμένοι να μοιραστείτε σκέψεις και συναισθήματα σήμερα. Μια οικογενειακή υπόθεση ή ένα θέμα καριέρας μπορεί ν’ αγχώσει  κάποιους του γ’ δεκαημέρου, όμως η θέση του Δία συμβολίζει τη συγκυρία που αποτελεί λύση / διέξοδο / ευκαιρία για εσάς! ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Ένα θέμα που σχετίζεται με τ’ αδέλφια, τους γείτονες, το μεταφορικό μέσο είτε μια μετακίνηση είτε μια συζήτηση / επαφή αποτελούν σήμερα αφορμές εξελίξεων. Αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο, έχετε κάθε λόγο να θεωρείτε πως η συγκυρία «καλύπτει» τα αιτήματά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Θέλετε ίσως να νιώσετε πως «έχετε κερδίσει» τις μάχες σε κάθε επίπεδο, να αισθανθείτε σίγουροι πρακτικά και συναισθηματικά και ν’ απολαύσετε τη νίκη. Μην αγχώνεστε μες στο πάθος σας. Κυρίως εφόσον γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο, έχετε λόγους να θεωρείτε πως όντως είστε νικητές!ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Εξωστρεφείς και δυναμικοί σήμερα, μπορείτε να διεκδικήσετε τη χαρά και να την έχετε! Επαφές και ειδήσεις ανεβάζουν τη διάθεση, ενώ εξελίξεις σε μια σχέση / συνεργασία αποζημιώνουν, ιδιαιτέρως εφόσον γεννηθήκατε μετά τις 12/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Παρασκηνιακά (από εσάς / για εσάς) εκτυλίσσονται τα γεγονότα σήμερα. Πιθανώς αγχώνεστε και εστιάζετε σ’ ένα θέμα υγείας / εργασίας ή θέλετε να προβείτε σε «απολογισμούς». Κρατήστε στο νου, βέβαια, πως η τύχη είναι με το μέρος σας σε κάθε επίπεδο, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 13/1.ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Κοινωνικότητα και εξωστρέφεια αποτελούν ποιότητες που δίνουν έντονο χρώμα στη δυναμική της ημέρας. Κερδισμένοι από επαφές, γνωριμίες και προτάσεις μπορείτε να αποδειχθείτε εσείς που γεννηθήκατε μετά τις 9/2, τόσο σ’ επαγγελματικές, όσο και σε συναισθηματικές διεκδικήσεις. Κινηθείτε αναλόγως!ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Υποχρεώσεις στο πλαίσιο της καριέρας / οικογένειας είναι πρώτες στη λίστα, ενώ κάποιοι του γ’ δεκαημέρου γίνεστε πιο «ευαίσθητοι» / υπερβολικοί στην αντιμετώπιση των καταστάσεων. Επαφές με τους σωστούς ανθρώπους- στη σωστή στιγμή, αλλά και θετικές ιδέες αποτελούν τα «κλειδιά» για να προχωρήσετε με προοπτική νίκης σε όλα. antares-mdd.blogspot.com

τηλ. γραφείου: 213 03 77165

e-mail:: [email protected]

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ