Τα ζώδια σήμερα

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η σελήνη, από τον 4ο φυσικό σας οίκο, φέρνει στο νου στιγμές από το παρελθόν ή θέματα προσωπικά που αποτελούν προτεραιότητα της εποχής. Αν γεννηθήκατε στις 30-31/3, τότε η Παρασκευή «κουράζει» / «ενοχλεί» μέσ’ από κάποιες συνθήκες ή συμπτώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Η επικοινωνιακή και δραστήρια πλευρά σας «ξυπνά» σήμερα. Κάποιοι της 15-16/5 πιθανώς θα κληθείτε να επιλύσετε ένα πρόβλημα ή θα βρεθείτε σε μια «περίεργη» θέση, όπου, ωστόσο, έχετε «τρόπο να ελιχθείτε» ή διέξοδο για ν’ αντιδράσετε / να επιλέξετε ορθώς. Οι καταστάσεις διαφαίνονται βατές για τους υπόλοιπους Ταύρους, με τους γεννημένους στις 25/4, στις 3/5 και στις 17/5 να είστε οι πλέον ευνοημένοι. ΔΙΔΥΜΟΙ  (21/5-21/6): Η Παρασκευή «καλεί» σε κινήσεις «ματ», ικανές να αποφέρουν σταθερά υλικά / συναισθηματικά αποτελέσματα που θα προσδώσουν την αίσθηση της ικανοποίησης και της διασφάλισης σε ορισμένους από εσάς. Αν αποφύγετε την εσωτερική ένταση και «σύγκρουση», τότε μπορείτε να επωφεληθείτε ευκαιριών. ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6-22/7): Η διέλευση της σελήνης από το δικό σας ζωδιακό χώρο γεννά περισσότερη ένταση, αλλά και κυκλοθυμία σε κάποιους, ιδιαιτέρως εφόσον γεννηθήκατε στο α’ δεκαήμερο. Καρκίνοι της 1-2/7 διατηρήστε στωική στάση απέναντι στα δύσκολα, ενώ εσείς της 5/7 και της 18/7 αδράξτε τυχόν ευκαιρίες που προκύπτουν. ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η μέρα δείχνει να «ζητά» ξεκούραση ή ένα είδος ψυχολογικής «απόσυρσης», ενώ σε κάποιους της 18/8 δημιουργεί προϋποθέσεις εντάσεων ή προβλημάτων που χρήζουν διαχείρισης. Λέοντες της 28/7 και της 2/8 μπορείτε να πάτε μπροστά με έναν αέρα «ανανέωσης» που φυσά στις υποθέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η Παρασκευή φέρνει στο φως το κοινωνικό σας πρόσωπο. Συναντήστε φίλους και προωθήστε στόχους που δίνουν ελπίδα στο βηματισμό σας. Επωφεληθείτε και φέρτε μια κατάσταση «στα μέτρα σας», αν γεννηθήκατε στις 28-29/8 και στις 18-19/9. «Δείτε» την ευκαιρία και πράξτε αναλόγως, εσείς της 5-6/9. ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Το κλείσιμο της τρέχουσας εβδομάδας δεν υπόσχεται την πλέον «αισιόδοξη» / ξέγνοιαστη διάθεση, αφού φέρνει σε πρώτο πλάνο υποθέσεις που «πρέπει» να διεκπεραιώσετε ή να αντιμετωπίσετε με ευθύνη. Κυρίως κάποιοι της 2-3/10, οφείλετε να «μετρήσετε δυο φορές» μπροστά στην ένταση που πιθανώς θα αισθανθείτε. ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Κυριολεκτικά ή μεταφορικά «ταξιδεύετε» σήμερα, μια μέρα αισιόδοξη και ελπιδοφόρο για πολλούς από εσάς. Ωστόσο, Σκορπιοί της 17/11, διατηρήστε την ψυχραιμία σας σε τυχόν προβληματισμούς που μπορεί να προκύψουν και να φέρουν φόρτιση. Έχετε σίγουρα τον τρόπο να αντιδράσετε δημιουργικά, κυρίως σε συναισθηματικό / επιχειρηματικό επίπεδο!   

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η Παρασκευή σας βρίσκει «με κλειστά παντζούρια», να σκέφτεστε καχύποπτα, πικρόχολα ή εμμονικά και να εστιάζετε στην επίλυση ενός «προβλήματος». Τοξότες της 2/11, δεν αποκλείεται να νιώσετε περίεργα, συναισθηματικά «διχασμένοι» ή να ανησυχήσετε σχετικά με εκκρεμότητες οικονομικού περιεχομένου. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάτε, πως η θετική σκέψη και η εμπειρία είναι οι σωστοί σύμβουλοι! ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η διέλευση της σελήνης στρέφει σήμερα το βλέμμα προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ νιώθετε πως «οι άλλοι» έχουν λόγο και τρόπο να επηρεάσουν τη ζωή σας. Για εσάς του α’ δεκαημέρου και κυρίως για τους Αιγόκερους της 1/1, μια υπόθεση πιθανώς φθάνει στα άκρα. Τυχεροί / προστατευμένοι στην όποια δυσκολία για την Παρασκευή είστε οι γεννημένοι στις 27/12, στις 3-4/1 και στις 16/1! ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η Παρασκευή «θυμίζει» περισσότερο τη δουλειά, τις εκκρεμότητες της καθημερινότητος, αλλά και θέματα υγείας που χρήζουν μέριμνας. Ένας κύκλος πιθανώς κλείνει – με περισσότερη / λιγότερη ένταση- για εσάς της 14/2. Διέξοδοι υπάρχουν σε καθετί, για εσάς της 25/1 και της 30/1, εφόσον κάνετε χρήση της ευφυίας και των κατάλληλων συμπτώσεων. ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η διέλευση της σελήνης από τον Καρκίνο «σας ντύνει στ’ ανοιξιάτικα», αφού φέρνει αέρα ξεγνοιασιάς, ερωτισμού και θετική αύρα στις διαδικασίες της ημέρας. Η ένταση σχετικά με μια συναισθηματική / επιχειρηματική υπόθεση είτε με το θέμα «παιδί» είναι στο πρόγραμμα για κάποιους.  Θετικές προοπτικές έχουν οι κινήσεις υμών της 15/3. antares-mdd.blogspot.comτηλ. γραφείου: 213 03 77165

e-mail:: [email protected]

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ