Tα τελευταία λόγια της πρώην του Τζιμ Κάρεϊ λίγο πριν αυτοκτονήσει

Στο φως της δημοσιότητας  ήρθε το σημείωμα της πρώην κοπέλας του Τζιμ Κάρεϊ, Κατριόνα Γουάιτ, το οποίο έγραψε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατριόνα Γουάιτ βρέθηκε νεκρή τον Σεπτέμβριο του 2015 στο σπίτι της, μετά από υπερβολική δόση χαπιών. Το μόνο που είχε αφήσει πίσω της, ήταν ένα γράμμα, απευθυνόμενη στον πρώην σύντροφό της, Τζιμ Κάρεϊ.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, εκείνη την περίοδο η σχέση τους περνούσε κρίση. Την Τρίτη ήρθε στο φως το σημείωμα που είχε αφήσει η Κατριόνα Γουάιτ απευθυνόμενη κατά κύριο λόγο στον γνωστό ηθοποιό.

«Δεν είμαι για αυτό τον κόσμο», έγραφε. «Έχω περάσει τρεις μέρες τώρα αρνούμενη να πιστέψω πως δεν είσαι εδώ. Μπορώ να συνεχίσω να συντετριμμένη και να μαζέψω τα κομμάτια μου. Θα μπορούσα. Όμως αυτή την φορά δεν έχω τη θέληση. Με συγχωρείς, που ένιωσες ότι δεν ήμουν εκεί για εσένα. Προσπάθησα να σου δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. «Δεν γνωρίζω για ταφή ή τέτοια θέματα. Είσαι η οικογένειά μου, οπότε ό,τι επιλέξεις είναι καλό. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με. Δεν είμαι για αυτόν τον κόσμο».

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Δείτε επίσης:

Ο Κανάκης δίνει τον ορισμό της… επιτυχίας

Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

Το “φωτομοντέλο”… Ελένη Λουκά – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ