“Τα Φιλαράκια”: Νίκησαν τον κορονοϊό και επιστρέφουν στη μικρή οθόνη – ΒΙΝΤΕΟ

Η σειρά “Tα Φιλαράκια” που έγραψε τηλεοπτική ιστορία ήταν έτοιμη να μπει ξανά στο πλατό, ύστερα από δύο δεκαετίες αλλά την πρόλαβε… η πανδημία του κορονοϊού. Η Τζενιφερ Άνιστον και η Λιζ Κούντροου συναντήθηκαν – όχι δεν έσπασαν την καραντίνα αλλά διαδικτυακά μίλησαν – για το reunion στη μετα – Covid 19 εποχή.

«Νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό όταν θα βγούμε από την καραντίνα να κάνουμε την τηλεοπτική μας επανασύνδεση» τόνισε η Άνιστον, ενώ με τη σειρά της η Κούντροου είπε: «Ναι, θα ήταν θαυμάσιο. Ανυπομονώ! Δε βλέπω την ώρα».Οι ηθοποιοί αποκάλυψαν όσα τους επέτρεπε το συμβόλαιο – εμπιστευτικότητας, που λέγεται πως έχουν υπογράψει για την πολυαναμενόμενη επιστροφή.

«Ξέρω ότι θα δούμε και εμείς πράγματα για πρώτη φορά. Δε θα έχουμε σενάριο» υποστήριξε η Άνιστον, ενώ Κούντροου δήλωσε ότι δε θα είναι η Φίμπι.

Όπως όλα δείχνουν δε θα παρακολουθήσουμε τους 6 φίλους σε μια ακόμα ιστορία, αλλά σε εμφάνιση – έκπληξη. Ενώ έγινε γνωστό ότι ο κάθε ηθοποιός θα χρυσοπληρωθεί 3 εκατομμύρια για κάθε επεισόδιο.

Το σήριαλ εισέβαλε σαν τηλεοπτικός σίφουνας στις 22/9/1994 και ύστερα από 236 επεισόδια, στις 6/5/2004, έριξε τίτλους τέλους. Το φινάλε παρακολούθησαν 52 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο στην Αμερική.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ