Τζένιφερ Άνιστον: Πως κατάφερε να απαλλαγεί από το ρόλο της στα “Φιλαράκια” – ΒΙΝΤΕΟ

Για την “μάχη” που έδωσε για να απαλλαγεί από τον ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν από τα “Φιλαράκια” αναφέρθηκε η Τζένιφερ Άνιστον, σε πρόσφατη συνέντευξη στο The Hollywood Reporter. Η πανέμορφη ηθοποιός ανέφερε πως χρειάστηκε αρκετό καιρό για να βρει τον εαυτό της και αρκετές φορές είχε σκεφτεί ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει η προβολή της σειράς.

«Δεν μπορούσα με τίποτα να ξεφύγω από τη Ρέιτσελ, η οποία είναι παντού. Σκεφτόμουν “σταματήστε επιτέλους να παίζετε αυτή τη σειρά”. Πάλευα ειλικρινά με τον εαυτό μου και ποια ήμουν πραγματικά στη βιομηχανία επειδή συνεχώς προσπαθούσα να αποδείξω πως είμαι κάτι παραπάνω από αυτό”, είπε η Τζένιφερ Άνιστον.

Στη συνέχεια, η 51χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ξέφυγε από τον χαρακτήρα της Ρέιτσελ, χάρη στον ρόλο της στην ταινία “Good Girl” το 2002. «To Good Girl ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα πως μπορώ πραγματικά να ξεφορτωθώ αυτό τον ρόλο. Ήταν μια ανακούφιση. Όμως παράλληλα ένιωθα τεράστιο άγχος και σκεφτόμουν “Θεέ μου ίσως έχουν δίκιο. Ίσως να μην μπορώ να τα καταφέρω”. Ίσως όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν κάτι που δεν βλέπω, πως τελικά είμαι μόνο εκείνο το κορίτσι στο διαμέρισμα του Μανχάταν με τους μωβ τοίχους. Οπότε σχεδόν το έκανα για μένα για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό”, ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ