Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρωταγωνιστής του “Baywatch”- ΦΩΤΟ

Ο ηθοποιός που έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική μέσα από την πολυεπιτυχημένη σειρά «Baywatch», στην οποία πρωταγωνιστούσε, συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 34χρονος Τζέρεμι Τζάκσον, που είχε γίνει διάσημος ως «Χόμπι», ο γιος του «Μιτς», Ντέιβιντ Χάσελχοφ, συνελήφθη το Σάββατο με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε έναν άνδρα στο Γουέστλέικ της Καλιφόρνια και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Jackson with David Hasselhoff when he played his character's son Hobie Buchannon

Σύμφωνα με τους LA Times, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο της συμπλοκής, βρήκαν έναν άνδρα που είχε μαχαιρωθεί στο αριστερό πάνω μέρος του κορμού του.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Λος ‘Αντζελες για θεραπεία, και όπως κατέθεσε στην αστυνομία δράστης της επίθεσης ήταν ο Χόμπι, που είναι το όνομα του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Τζέρεμι Τζάκσον στην τηλεοπτική σειρά.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, οι αστυνομικοί, αφού ερεύνησαν την περιοχή κατέληξαν στην σύλληψη του Τζάκσον, ο οποίος υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα καθώς το θύμα επιχείρησε να τον ληστέψει.

Μετά την κατάθεσή του, η αστυνομία του απήγγειλε την κατηγορία της επίθεσης με θανατηφόρο όπλο και ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Ο Τζέρεμι, που είχε πρωταγωνιστήσει στο «Baywatch», από τη 2η έως την 9η σεζόν, όταν αποχώρησε από το καστ, αποκάλυψε ότι η αιτία ήταν ο χρόνιος εθισμός του σε ναρκωτικά και αλκοόλ.

Το 2011 εμφανίστηκε στο «Celebrity Rehab», προκειμένου να απεξαρτηθεί από τις αυξητικές ορμόνες. Αργότερα μπήκε ξανά σε μπελάδες, όταν τον έδιωξαν από το βρετανικό «Celebrity Big Brother», γιατί αποκάλυψε στην κάμερα το στήθος παίκτριας του ριάλιτι. 

The recording emerged after the former child star was kicked out of UK reality show Celebrity Big Brother for groping a glamor model in a drunken stupor - he was later cautioned by police

Loni, 31, can be heard screaming in terror as Jackson allegedly strangled and beat her, leaving her with two broken ribs, an injured neck and scratches on her face and body

Πηγή: latimes.com

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Καράτε Κιντ έγινε… 53 – ΦΩΤΟ

H αντίδραση του Τζακ Νίκολσον όταν είδε τον νέο Τζόκερ – ΒΙΝΤΕΟ

Το παλάτι του Τζέραρντ Μπάτλερ στη Νέα Υόρκη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ