Συγκλονίζει η Βίκυ Μαϊδάνογλου: Ούρλιαζα βρίζοντάς τον και απειλώντας τον με μολυβοθήκη

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της ηθοποιού Βίκυς Μαϊδάνογλου σχετικά με περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη όταν ήταν 19 χρονών από σκηνοθέτη.

Όπως εξομολογείται μεταξύ άλλων στο MyTV, “κατέληξα να ουρλιάζω, βρίζοντάς τον και απειλώντας τον με τη μολυβοθήκη του γραφείου του στο χέρι μου, έτοιμη να του τη φέρω στο κεφάλι”, ενώ μιλά και για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου και επισημαίνει ότι οι καταγγελίες που έγιναν δεν τη φόβισαν: “Το αντίθετο θα έλεγα. Με έκαναν να πιστεύω περισσότερο στη δύναμη των “αδύναμων”. πιστέψουμε επιτέλους αυτούς που δεν έχουν την εξουσία, τα χρήματα και τη δόξα”.

Όσο για το αν έχει βιώσει κάτι παρόμοιο: “Έχω βιώσει αρκετά ακραία σκηνικά σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Πάντα αντιδρούσα σε κακοποιητικές συμπεριφορές, είτε σεξουαλικής, είτε οποιασδήποτε άλλης φύσης. Δε χρειάζεται να δώσεις το περιβόητο “δικαίωμα” για να εισβάλει κάποιος στον προσωπικό σου χώρο ή να σου συμβεί μια παρεμβατική συμπεριφορά, θυμάμαι στα δε­καεννιά μου, που βρισκόμουν στον χώρο ενός σκηνοθέτη που έκανε ακρόαση για τη νέα του δουλειά. Ζούσα στη Θεσσαλονίκη ακόμη, οπότε κρατήσαμε μια επικοινωνία δύο μηνών περίπου, όπου βρεθήκαμε δύο φορές από κοντά. Μου ζήτησε να κάνω διάφορες πράξεις σεξουαλικής φύσεως στις οποίες δεν ενέδωσα και με έφερε σε αμηχανία. Την τρίτη φορά πήγα στον χώρο του μαζί με μια άλλη κοπέλα που της είχε φερθεί εξίσου απαίσια και τον βάλαμε στη θέση του. Κατέληξα να ουρλιάζω, βρίζοντάς τον και απειλώντας τον με τη μολυβοθήκη του γραφείου του στο χέρι μου, έτοιμη να του τη φέρω στο κεφάλι. Δεν βγήκα ποτέ να τον καταγγείλω δημόσια, διότι λίγο αργότερα από αυτό το σκηνικό, αρρώστησε και βρίσκεται πια εκτός του χώρου. Έκανα κάτι που δεν έκανε εκείνος, τον σεβάστηκα. Πέρα από αυτό, θεωρώ πως αν μου συνέβαινε τώρα, ενδε­χομένου να έπραττα διαφορετικά. Δεν φανταζό­μαστε πόσο δύσκολο είναι για ένα νέο κορίτσι να καταγγείλει έναν μεγάλης ηλικίας και φτασμένο “άνθρωπο” για κάτι τέτοιο””, είπε στο My TV.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.