Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου – “Έφτασα 37 κιλά”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Σοφία Βόσσου, πραγματοποιώντας την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Η τραγουδίστρια, εμφανώς ανανεωμένη, μίλησε για το πρόβλημα που την ταλαιπώρησε για τόσο μεγάλο διάστημα και το οποίο προέκυψε έπειτα από χειρουργείο.

«Κάνω ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη. Πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι. Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο”, ανέφερε η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτοντας πως δεν μπορούσε να φάει και έφτασε να ζυγίζει 37 κιλά.

“Ήμουν μπες βγες στο νοσοκομείο. Έμπαινα 30-40 μέρες και μετά έμενα σπίτι. Αλλά παράλληλα έκανα πράγματα. Ήμουν 37-38 κιλά παραμονές Χριστουγέννων και φώναξα τους φίλους μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί -εγώ δεν έτρωγα», αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου λέγοντας πως μόλις συνήλθε από αυτό το πρόβλημα, έπαθε ατύχημα.

“Ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι, πατάω πάνω, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ το πόδι. Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατο. Πήγα με τον ένα γοφό σέρνοντας μέχρι το τηλέφωνο. Ήρθαν και με πήραν, πέντε ώρες χειρουργείο. Τώρα είμαι στη φάση της αποκατάστασης», είπε η Σοφία Βόσσου περιγράφοντας το ατύχημά της.

«Τώρα είμαι 58 κιλά», σημείωσε τέλος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ