Σοφία Βόσσου: Το ξέσπασμα και η ρήση του Σωκράτη

Η Σοφία Βόσσου με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ξέσπασε κατά όσων επικρίνουν και χλευάζουν ανθρώπους που έχουν κοπιάσει και αγωνιστεί για να γίνουν αυτό που είναι.

Παράλληλα η γνωστή τραγουδίστρια χρησιμοποίησε και μία ρήση του Σωκράτη που λέει: “Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα””, η οποία σημαίνει: “Τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση”.

Η Σοφία Βόσσου έγραψε στην ανάρτησή της:

“Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω απαίδευτους, ανασφαλείς τεμπέληδες ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα για να βελτιώσουν τη ζωή τους να χλευάζουν και να κάνουν κριτική σε ανθρώπους που έχουν κοπιάσει και αγωνιστεί για να γίνουν αυτό που είναι… Αληθινά σας λέω με πιάνει σιχαμάρα”.

Στη συνέχεια η Σοφία Βόσσου απάντησε σε διαδικτυακή της φίλη που της έγραψε να μην φορτώνει:

“Φορτώνω φίλη όταν βλέπω κάτι παιδάκια τα οποία δεν ξέρουν ούτε να μιλήσουν ελληνικά και δεν μπαίνουν και στον κόπο να μάθουν όταν βλέπω κάτι παιδάκια που δεν έχουνε το παραμικρό σκοπό στη ζωή τους και δεν ακούνε και κανέναν και τίποτα να κριτικάρουν ανθρώπους που έχουνε πορεία ιστορία και έχουν παλέψει γι’ αυτό που είναι και να τους χλευάζουν και από πανω Φορτώνω και φορτώνω άσχημα”.

 

Βόσσου

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.