Συγκλονίζει η κόρη πασίγνωστου σταρ – Οι βιασμοί και η μάχη της με την κατάθλιψη και τους εθισμούς – ΦΩΤΟ

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram η 23χρονη κόρη του γνωστού Σκωτσέζου ηθοποιού Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, όπου εκμυστηρεύεται τη μάχη της με την κατάθλιψη και τους εθισμούς, ενώ μοιράζεται με τους ακολούθους της την κακοποίηση που δεχόταν από έναν σύντροφό της αλλά και την έκτρωση την οποία αναγκάστηκε να κάνει.

Η Κλάρα ΜακΓκρέγκορ, μοντέλο και μεγαλύτερη κόρη του πρωταγωνιστή του Trainspotting, γράφει πως προχώρησε σε αυτήν τη δημόσια εξομολόγηση προκειμένου να βοηθήσει όσους αισθάνονται το ίδιο με αυτήν.

“Θέλω να πάρω λίγο από τον χρόνο σας για να μιλήσω για την ψυχική υγεία. Έχω ντραπεί τόσο πολύ για κάποια θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισα για τα οποία δεν ήθελα να μιλήσω ούτε σε φίλους. Από την ηλικία των 4 ετών πάσχω από αγχώδη διαταραχή και άρχισα τη θεραπεία από παιδί ακόμη οπότε είμαι ευγνώμων για όσα η θεραπεία και η ψυχανάλυση έκανα σ’ εμένα. Το δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου και συνεχίζω να το κάνω. Πάλεψα με παλιά τραύματα, κάποια πιο πρόσφατα από άλλα. Το άγχος μου με εμπόδισε από το να ζω τη ζωή που ήθελα. Ήταν ένα κλουβί που εγώ ήμουν εγκλωβισμένη και ακόμη παλεύω για να βγω. Ξεκίνησα θεραπευτική αγωγή που με βοήθησε πολύ. Το ομολόγησα και έτσι έλαβα τη βοήθεια που χρειαζόμουν. Μου είπε ένας γιατρός ‘δεν χρειάζεται να ζεις έτσι’ και είχε δίκιο. Επίσης, έδωσα μάχη με την κατάχρηση ουσιών, εξαιτίας του στρες πήρα χάπια και πλέον είμαι περήφανη να πω ότι είμαι καθαρή και νηφάλια από αυτά εδώ και 110 ημέρες. Εισήχθην σε κλινική για ένα διάστημα για να ξαναμπώ στον δρόμο μου και συνάντησα υπέροχους ανθρώπους που μου άλλαξαν τη ζωή. Ντρεπόμουν τόσο για τους εθισμούς, το άγχος και την κατάθλιψή μου. Ντρεπόμουν για την κακοποίηση που επέτρεψα να μου κάνουν. Κατηγορούσα τον εαυτό μου για τους μώλωπες, το μαυρισμένο μάτι, τους βιασμούς και τις επιθέσεις από έναν άνδρα. Αλλά πλέον ξανακερδίζω τη δύναμή μου” έγραψε μεταξύ άλλων ο Κλάρα ΜακΓκρέγκορ συγκλονίζοντας με την εξομολόγησή της.

Έπειτα από μία κρίση στη σχέση με τον πατέρα της η Κλάρα εντοπίστηκε σε κινηματογραφικό σετ στο πλευρό του Γιούαν και αναμένεται να κάνουν τη δεύτερη κοινή εμφάνισή τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ