Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: “Έλεγα δεν πειράζει που έκανα εμετό κάθε δύο μέρες”

“Είχα ήδη αυτοάνοσο στον έντερο και αγνόησα κάθε σημάδι” εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η Κατερίνα Βρανά για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η κωμικός ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Dot», όπου άνοιξε την καρδιά της στην Νάντια Μπουλέ και στον Μίνω Θεοχάρη.

“Πλέον έχω μεγαλύτερη αίσθηση πνευματικότητας. Δεν πιστεύω σε έναν συγκεκριμένο Θεό, αλλά όταν ξύπνησα από το κώμα κατάλαβα ότι είμαι μέρος ενός μεγαλύτερου πράγματος το οποίο είναι γεμάτο αγάπη. Είχα ήδη αυτοάνοσο στον έντερο που δεν το ήξερα, γιατί αγνόησα κάθε σημάδι. Δεν είχα πάει να το κοιτάξω. Το 2016 δεν έκατσα πάνω από δύο εβδομάδες στο ίδιο μέρος. Ήταν συνεχόμενο. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη. Έλεγα λίγο ακόμα, δεν πειράζει που ήμουν κουρασμένη, δεν πειράζει που έκανα εμετό κάθε δύο μέρες”, ανέφερε.

Τι είπε η Κατερίνα Βρανά για την στιγμή που ξύπνησε από το κόμμα

“Όταν ξύπνησα από το κώμα, η πρώτη αντίδραση της οικογένειας μου ήταν ‘Κατερινάκι, είσαι καλά;’ Και τους λέω μια χαρά είμαι, η φωνή μου πού είναι; Και μου λένε ‘δεν μπορείς να μιλήσεις;'”, δήλωσε η stand up comedian, ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι έπειτα από αυτή την διαπίστωση η οικογένειά της πανηγύρισε.

“Η πολιτική ορθότητα είναι ένα εργαλείο για να ανοίξει ένας διάλογος, δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αν πάρουμε τη δικιά μου περίπτωση, η σωστή λέξη είναι “ανάπηρος”. Επειδή όμως ισούται με το σακάτης δεν το λένε. Η κακιά λέξη είναι το σακάτης”, είπε, όμως στη συνέχεια διευκρίνισε ότι όταν κάνει η ίδια αστείο για την αναπηρία της είναι πολιτικά ορθό, γιατί το κάνει εκείνη και μιλάει για τον εαυτό της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ