Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν αποφασισμένος ότι δεν θα υπάρξει ένα αίσιο τέλος »

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» βρέθηκε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 η Δώρα Τσαμπάζη, η οποία μίλησε για τις τελευταίες δύσκολες ώρες του συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ενώ αναφέρθηκε στη νέα της καθημερινότητα μετά την απώλειά του.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ο μεγάλος αντίπαλος του τίμησε τη μνήμη του – Λυπάμαι πολύ που άργησα να έρθω

«Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη, στους ανθρώπους που ήταν δίπλα και μας βοηθούσαν, στην αλληλεγγύη. Δεν σταμάτησα ποτέ να ελπίζω, μέχρι τελευταία στιγμή και επειδή ο Αλέξανδρος ήταν ένας πολύ δυνατός οργανισμός περιμέναμε ένα τελευταίο φάρμακο να εγκριθεί από τον ΕΟΦ και καθυστέρησε πάρα πολύ. Μέχρι την Πέμπτη το πρωί (Παρασκευή έφυγε ο Αλέξανδρος) υπογράφαμε χαρτιά» ανέφερε η Δώρα Τσαμπάζη.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι επειδή ο Αλέξανδρος έφυγε και ήταν ένας δυνατός οργανισμός δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να νικηθεί ο καρκίνος ακόμα και σε αυτό το στάδιο. Σε όλη αυτήν την δύσκολή μας την πορεία είδαμε θαύματα. Είδαμε ανθρώπους να γυρνούν από το σημείο “μηδέν”. Αυτό θα ήθελε και ο Αλέξανδρος. Να περάσει το μήνυμα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί».

Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκινητική ανάρτηση για την πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

«Ο Αλέξανδρος ήταν αποφασισμένος ότι δεν θα υπάρξει ένα αίσιο τέλος στην υγεία του, τον τελευταίο καιρό. Όμως ήταν αποφασισμένος ότι το “τέλος” θα το γράψει αυτός, όπως και έκανε. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα» είπε η Δώρα Τσαμπάζη για τις τελευταίες κρίσιμες ώρες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα μετά την απώλειά του.

Βραβεία ΠΣΑΤ – Η γιορτή των κορυφαίων: Έλαμψαν Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη, συγκλόνισε η σύζυγος του Νικολαΐδη

«Είναι επιλογή της ζωής από εδώ και πέρα. Θα επιλέγω να είμαι δυστυχισμένη για τα υπόλοιπα χρόνια, για το υπόλοιπο της ζωής μου, γιατί έχασα για εμένα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που γνώρισα ή να είμαι ευτυχισμένη για αυτά τα 10 χρόνια που ζήσαμε. Επιλέγω το δεύτερο. Να κρατήσω τις υπέροχες στιγμές και να συνεχίσω κρατώντας αυτές ως φυλακτό. Νιώθω γεμάτη, προλάβαμε και τα είπαμε όλα. Για αυτό αισθάνομαι πολύ τυχερή. Επέλεξα να κοιτάω τα πράγματα με έναν θετικό τρόπο από εδώ και πέρα» είπε η Δώρα Τσαμπάζη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ