Νόμος και… αταξία στις ΗΠΑ: Παντρεμένη αστυνομικός είχε ερωτικές περιπτύξεις με έξι συναδέλφους της, ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας

Ένα μικρό αστυνομικό τμήμα του Τενεσί στις ΗΠΑ έχει συγκλονιστεί από καταγγελίες για άγρια σεξουαλικά παραπτώματα, αφού μια παντρεμένη γυναίκα αξιωματικός φέρεται να είχε ερωτικές περιπτύξεις με έξι άνδρες αξιωματικούς εν ώρα υπηρεσίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει η New York Post, η αξιωματικός Maegan Hall και οι συνάδελφοί της φέρονται να συμμετείχαν σε άγριες σεξουαλικές περιπτύξεις που περιλάμβαναν την αποστολή γυμνών φωτογραφιών, την αφαίρεση της μπλούζας της σε ένα πάρτι με τζακούζι και ακόμη και στοματικό έρωτα με δύο αξιωματικούς στο αστυνομικό τμήμα La Vergne του Τενεσί, όπως μετέδωσε η τηλεόραση WTVF.

H αξιωματικός Maegan Hall

Τα ροζ καμώματα  οδήγησαν στην απόλυση της Hall, αλλά και στην απόλυση του αρχιφύλακα Lewis Powell, του αξιωματικού Juan Lugo, του αρχιφύλακα Ty McGowan και του ντετέκτιβ Seneca Shields, σύμφωνα με εσωτερική έρευνα του Δεκεμβρίου.

Δύο άλλοι αξιωματικοί που φέρονται να είχαν ερωτικές περιπτύξεις με την Hall – ο Patrick Magliocco και ο Larry Holladay – διατήρησαν τις θέσεις τους αλλά τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με τις εκθέσεις.

Seneca Shields

Τα εξωσυζυγικά ραντεβού έλαβαν χώρα σε ξενοδοχεία και πάρτι σε σπίτια άλλων αξιωματικών και σε ένα σκάφος. Η Hall κατηγορήθηκε επίσης ότι έκανε στοματικό έρωτα στον Powell και τον Shields ενώ ήταν σε υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα και στο γυμναστήριο της αστυνομίας, σύμφωνα με την εσωτερική έκθεση της 28ης Δεκεμβρίου.

Οι υπάλληλοι άρχισαν να εξετάζουν την προσωπική ζωή των ερωτευμένων αξιωματικών, όταν ο δήμαρχος της La Vergne, Jason Cole, έλαβε μια πληροφορία ότι η Hall κοιμόταν με αρκετούς συναδέλφους της αστυνομικούς και είχε ένα τρίο με τον Magliocco και τη σύζυγό του.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την συγκεκριμένη πληροφορία, ο Magliocco παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με την Hall σε “πολλές περιπτώσεις”, ανέφερε η έκθεση και ομολόγησε ότι με την Hall είχαν συνευρεθεί ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας.

Lewis Powell

 

Ο Magliocco είπε επίσης ότι είχε δει τον Hall και τον Holladay να φιλιούνται ενώ παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο σε ένα πάρτι, και είπε ότι η Hall είχε φιλήσει τη δική του σύζυγο Amy αφού έμαθε ότι είχαν έναν “ανοιχτό γάμο”, σύμφωνα με το έγγραφο.

Ο αξιωματικός είπε ότι ο σύζυγος της Hall είδε το φιλί και είπε στους αξιωματούχους ότι “πραγματικά δεν ήταν σύμφωνος” με το ότι η σύζυγός του είχε τρίο με τους Magliocco, αλλά εκείνη συνέχισε να έχει σχέση μαζί του.

Όταν ρωτήθηκε, ο Powell αρνήθηκε αργότερα ότι είχε σεξουαλική επαφή με την Hall, αλλά είπε ότι “όλοι γνωρίζουν ότι έχει πολλούς συντρόφους”, καθώς κατονόμασε τους Holladay και McGowan στους ερευνητές.

Αφού συνελήφθη να λέει ψέματα ότι ήταν στο γυμναστήριο με την Hall, ο Powell παραδέχτηκε το ραντεβού κατά τη διάρκεια μιας επόμενης συνέντευξης, σύμφωνα με την έκθεση.

Larry Holladay

Στη συνέχεια ο Powell ενεπλάκη σε ενδοοικογενειακή διαμάχη με τη σύζυγό του, η οποία, όπως είπε στους ερευνητές, “με έδειρε στο ξύλο”, προσθέτοντας ότι “πιθανότατα θα έχανε τα παιδιά του”, αφού η γυναίκα του έμαθε για την παράνομη σχέση του.

Ο Holladay παραδέχτηκε κατά την ανάκριση ότι έκανε σεξ με τον Hall “πολλές” φορές και ο McGowan αποκάλυψε ότι μια φορά πήγε στο σπίτι της Hall με μια άλλη γυναίκα.

Αφού αρχικά αρνήθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τις Powell και Magliocco, η Hall παραδέχτηκε αργότερα τις σχέσεις και παραδέχτηκε επίσης ότι έκανε σεξ με τον Lugo σε ένα μοτέλ αφού συναντήθηκαν σε ένα κέντρο Go Cart – κατηγορία που ο Lugo αρνήθηκε αρχικά πριν ομολογήσει σε δεύτερη ανάκριση.

Κατά την ανάκριση, ο Σιλντς είπε “δεν έχω κάνει ποτέ σεξ με τη Μέγκαν Χολ”, μέχρι να παραδεχτεί την πράξη, όταν πιέστηκε, διαπίστωσε η ανάκριση.

Ο Magliocco σημείωσε επίσης ότι είχε αρχίσει να ανησυχεί για την ψυχική υγεία της Hall και τη μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ. Ο αξιωματικός είπε ότι η Hall είχε κάποτε τραβήξει τη σκανδάλη σε ένα άδειο όπλο “για να ακούσει πώς ακούγεται” και είπε ότι έπασχε από ψυχική ασθένεια.

Ένα γεγονός που αναφέρεται συχνά στην έκθεση ήταν ένα πάρτι για την Ημέρα Μνήμης σε ένα λεμβοστάσιο που ανήκε σε άλλο μέλος του τμήματος, στο οποίο αρκετοί αξιωματικοί είχαν φέρει και τα παιδιά τους.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του πάρτι, μια “μεθυσμένη” Hall φέρεται να κατανάλωσε, χωρίς την θέλησή της μεγάλη ποσότητας βότκας από τον Magliocco στο τζακούζι, οπότε και της έφυγε το μπλουζάκι, ενώ άλλοι αστυνομικοί σταμάτησαν την πρώην αξιωματικό από το να πίνει και τη βοήθησαν να καλυφθεί “για να την προστατεύσουν”, σύμφωνα με την αναφορά του Durham.

Οι Lugo, Powell και Shields απολύθηκαν επίσης για παραβίαση της αστυνομικής διαδικασίας και για ψευδείς μαρτυρίες κατά τη διάρκεια της έρευνας, μαζί με τον McGowan.
Οι Holladay, Magliocco και ο αστυνομικός περιπολίας Gavin Schoeberl τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Andrew Patton, ο οποίος συνέταξε την έκθεση και διεξήγαγε την έρευνα, επέβαλε κυρώσεις στους οκτώ αξιωματικούς για διάφορες κατηγορίες όπως «σεξουαλική δραστηριότητα εν ώρα υπηρεσίας, σεξουαλική παρενόχληση, ανάρμοστη για αξιωματικό συμπεριφορά και ψέματα κατά τη διάρκεια της έρευνας».

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο Hall και πολλοί από τους άνδρες αξιωματικούς είχαν μοιραστεί άσεμνα μηνύματα και γυμνές εικόνες από τα… κατορθώματα τους.

“Η πορνογραφία και οι προσβλητικές εικόνες στο χώρο εργασίας αποτελούν μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης. Τα στοιχεία αυτά είναι προσβλητικά, ακατάλληλα και μπορούν να οδηγήσουν σε ένα εχθρικό εργασιακό περιβάλλον για τους άλλους υπαλλήλους”, ανέφερε η έκθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ