Συγκλόνισε η Κωνσταντίνα: Ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος από το 1974 – Περιμένουμε να βρεθεί σε ομαδικό τάφο

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show του ΑΝΤ1 ήταν η Κωνσταντίνα, το βράδυ της Τετάρτης. Με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, η γνωστή τραγουδίστρια συγκλόνισε μιλώντας για τα δικά της βιώματα από την εισβολή στην Κύπρο το 1974.

“Η μαμά μου προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της και να φροντίσει πέντε παιδιά. Μια γυναίκα που έχασε τον άντρα της. Χάθηκε στον πόλεμο. Ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος στον πόλεμο του 1974” ανέφερε η Κωνσταντίνα.

“Ξυπνάνε μνήμες. Αυτό καταρρακώνει την ψυχή σου και βιώνεις την παιδική σου ηλικία. Εγώ έζησα τον πόλεμο στην παιδική μου ηλικία. Ξέρω τον  ήχο από τις σειρήνες, ξέρω τον ήχο από τους βομβαρδισμούς, ξέρω την αιχμαλωσία γιατί τα δύο μου αδέλφια ήταν αιχμάλωτοι στον πόλεμο. Ξέρω και το τελευταίο πλήγμα που κρατά για χρόνια, ότι έχουμε έναν άνθρωπο τον οποίο περιμένουμε να έρθει. Πριν από μερικά χρόνια πιστεύαμε ότι μπορεί να έρθει, να είναι ζωντανός” υποστήριξε η Κωνσταντίνα με τρεμάμενη φωνή. Πλέον όπως είπε, η οικογένεια έχει δώσει dna και περιμένει ο αγνοούμενος πατέρας να βρεθεί σε ομαδικό τάφο, όπως έγινε και σε περιπτώσεις άλλων αγνοουμένων.

“Είμαι και εγώ ένα από τα παιδιά που όταν γινόταν η ανταλλαγή αιχμαλώτων, ήμουν με τη φωτογραφία του πατέρα μου και περιμέναμε να μάθουμε κάποιο νέο από αυτούς που επέστρεφαν” συνέχισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ