Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/6) η Λένα Ζευγαρά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η τραγουδίστρια μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος πέθανε στις 24 Δεκεμβρίου 2023.
Μιλώντας αρχικά για τον αείμνηστο καλλιτέχνη, η Λένα Ζευγαρά ανέφερε: «Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας, να μου επιτραπεί η έκφραση, μουσικός θρύλος. Είναι ο άνθρωπος που μπήκε στα σπίτια όλων, όχι μόνο Ελλήνων. Είχε αυτή την χαρακτηριστική φωνή και είναι πολύ σημαντικός ο τραγουδιστής, ο καλλιτέχνης να έχει το μέταλλο».
Συνεχίζοντας, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι: «Πάνω απ’ όλα ήταν άνθρωπος. Αυτό που μένει, όποια δουλειά και αν κάνεις είναι να είσαι άνθρωπος. Για αυτό σε θυμούνται, σε αγαπάνε και αγγίζεις ψυχές. Για εμένα ο Βασίλης Καρράς άφηνε τη ψυχή του πάνω στη σκηνή με τα τραγούδια του. Δεν έχω γνωρίσει τραγουδιστή που να μην έχει πει ότι τον βοήθησε ο Βασίλης Καρράς. Νιώθεις μια αγκαλιά. Ήταν ένας θρύλος που αγκάλιαζε τα νέα παιδιά και ήθελε να αναδείξει νέες φωνές».
Δείτε το βίντεο: