Γιώργος Θεοφάνους για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν μιλάμε, δεν ξέρω αν θα ξαναέγραφα δίσκο για εκείνη»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα (24/6) ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο επιτυχημένος συνθέτης αναφέρθηκε και στην Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία δεν μιλάνε πλέον.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε: «Κοιτάζοντας το αρχείο μου αυτές τις μέρες, γιατί κάνω μια αρχειοθέτηση, συνειδητοποίησα ότι έχω συνεργαστεί με πάνω από 80 καλλιτέχνες μέχρι τώρα. Αν ήμουν τόσο δύσκολος όσο λένε κάποιοι ότι είμαι, θα έκανα τόσες συνεργασίες;».

Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει κάποια συνεργασία του, απάντησε: «Θα σου πω κάτι πολύ κλασσικό, αλλά που το νιώθω… Και μέσα από τα λάθη μας δεν μαθαίνουμε; Με κάποιον που δεν ταιριάζεις, δεν συνεργάζεσαι ξανά. Τώρα θα μου πεις, άμα σου ταιριάζει ως τραγουδίστρια και όχι ως άνθρωπος; Πρέπει να γίνω οπωσδήποτε φίλος με την/τον τάδε; Όχι! Μου έχει συμβεί και είναι και γνωστό».

Στη συνέχεια, ο γνωστός συνθέτης εξήγησε ότι: «Δεν μιλάμε με την Νατάσα, αλλά ρε παιδί μου έχει πει τόσο ωραία τα τραγούδια μου κι ούτε μπορώ να φανταστώ εκείνα τα τραγούδια με φωνή κάποιου άλλου. Μην είμαστε άδικοι. Μου βάζεις δύσκολα, δεν ξέρω αν θα της έγραφα ξανά δίσκο. Δεν θα πάρει τηλέφωνο η Νατάσα, δεν παίρνει ποτέ τηλέφωνο».

«Οι τραγουδιστές είναι μία δύσκολη φάρα ας πούμε, όπως και οι συνθέτες κι οι στιχουργοί που είναι οι πιο περίεργοι από όλους. Οι στιχουργοί είναι οι πιο υποτιμημένοι από όλους», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ