Μαρία Γεωργιάδου: Είχα απειλούμενη εγκυμοσύνη και έμεινα καιρό στο κρεβάτι

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε η Μαρία Γεωργιάδου. Η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την δύσκολη εγκυμοσύνη που έζησε.

Στην αρχή, η σεναριογράφος ανέφερε πως: «Είμαι καλά και εργάζομαι πάνω σε ένα σενάριο. Δεν θα το δείτε στην ΕΡΤ, ελπίζω να το δούμε σε κάποιο άλλο κανάλι. Παρόλο που είχαμε εγκριθεί και είχαμε τις διαβεβαιώσεις ότι θα γίνει η σειρά μας στην ΕΡΤ, για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, ακυρώθηκε. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε το “σπίτι” μας και θα προβληθούμε και θα πάνε όλα καλά. Έχει τύχει να γράφω 18 συνεχόμενες ώρες ένα σενάριο. Ήταν ο “Ήλιος” και μετά η “Άγρια Γη”».

Μιλώντας για τον γιο της, η Μαρία Γεωργιάδου εξομολογήθηκε ότι: «Ήθελα να γίνω μαμά, ήρθε σχετικά γρήγορα, αλλά το περίμενα. Όλο αυτό είχε και μία ανατροπή, δηλαδή είχα απειλούμενη εγκυμοσύνη και έμεινα για καιρό στο κρεβάτι. Χαίρεσαι, περιμένεις, αλλά ταυτόχρονα έχεις και ένα κράτημα. Τη στιγμή που γεννάς, έχει ξεχαστεί όλη αυτή η περίοδος. Μετά το διαζύγιο ζούσα μόνη μου με τον γιο μου. Σίγουρα δεν ήταν μια κατάσταση επιθυμητή ούτε από εμένα, ούτε από το παιδί, αλλά όταν συμβαίνει την αποδέχεσαι και προχωράς με αυτή. Ο γιος μου τελείωσε τις σπουδές του στην Αμερική και μένει εκεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ