Survivor – Σπύρος Μαρτίκας εναντίον Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: «Δεν θα μπει ποτέ ξανά στο σπίτι μου»

Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωϊνό μας” μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τον Νίκο Μπάρτζη και σε παλιούς παίκτες.

«Δεν θα ήθελε ούτε η Βρισηίδα ούτε κι εγώ να υποτιμήσουμε τους εαυτούς μας για να μιλήσω για την Ευρυδίκη. Έχουμε υψηλό το αίσθημα της αυτοεκτίμησης για να υποτιμήσουμε τόσο πολύ τους εαυτούς μας. Ένα μεγάλο κρίμα και χαίρομαι γι’ αυτό που έγινε, γιατί έμπαινε στο σπίτι μου και απλά δεν θα μπει ξανά ποτέ!» είπε ερωτηθείς για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την οποία η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν πολύ καλές φίλες.

Σε τοποθέτησή του για τον Νίκο Μπάρτζη είπε: «Εγώ σ’ αυτό το παιχνίδι κατάλαβα για πρώτη φορά, πως παίζεται η στρατηγική του κακομοίρη. Έζησα πραγματικά με τον Μπάρτζη τους πρώτους 2 μήνες, τον ξέρω όσο κανείς άλλος. Έζησα τον σκοταδισμό και τον μεσαίωνα. Μόλις έφυγε ο Στάθης, απομακρύνθηκα από τον Μπάρτζη και ανάσανα στο παιχνίδι».

Ενώ μίλησε και για εμμονικούς παίκτες, που του άσκησαν πόλεμο γιατί δεν συμμετείχαν στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα είπε: «Υπήρχαν και εμμονικοί παίκτες, οι οποίοι άσκησαν πόλεμο, γιατί δεν συμμετείχαν στο “Survivor All Star”. Τα σύνδρομα κατωτερότητας κάποιου μπορεί να εμφανιστούν πάρα πολύ έντονα, όταν δεν μπορούν να απαντήσουν ένα συγκεκριμένο ερώτημα: “γιατί αυτός και όχι εγώ“»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ