Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της και τα “καρφιά” κατά των συμπαικτών της

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έπειτα από την αποχώρησή της, την οποία και ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής. 

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής στους παίκτες, στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης λόγω ενός θέματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Την Τρίτη το “Love It” παρουσίασε βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μετά από την αποχώρησή της. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αναφέρθηκε στη κατάσταση της υγείας της, ενώ δεν δίστασε να αφήσει αιχμές της κατά του Τάκη Καραγκούνια και της Βρισηίδιας Ανδριώτου.

Τι είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησαν και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω μια αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα κι εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο για μένα το να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας.

Ο Τάκης θεωρώ ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανό να κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Η Βρισηίδα είναι ένα άτομο, το οποίο σκέφτεται πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και πολύ γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ