Survivor: Η πρώτη αντίδραση του Σωτήρη Λαμάι μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης

Παρελθόν από το Survivor αποτελεί πια ο Σωτήρης Λαμάι, ο οποίο και αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο έχοντας συμπληρώσει μόλις δύο εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ωστόσο, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor θέλησε να πει δυο λόγια καρδιάς στους διαδικτυακούς του φίλους δημοσιεύοντας ένα σύντομο selfie βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους με την καρδιά μου. Δεν έχω ξαναπάρει ποτέ στη ζωή μου τόση αγάπη, δεν ξέρω αν την αξίζω κιόλας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα παραμείνουμε άνθρωποι ό,τι κι αν συμβεί» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Λαμάι.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι! Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ένα τεράστιο ευχαριστώ» τονίζει, επίσης, ο πρώην παίκτης του Survivor στη λεζάντα με την οποία και θέλησε να συνοδεύσει το νέο αυτό βίντεο στα social media.

@sotirislamΔεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ενα Τεράστιο Ευχαριστώ🙏🏼🙏🏼🙏🏼🧿🧿🧿

♬ πρωτότυπος ήχος – Sotiris lamai

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ