Ετεοκλής Παύλου: Συγκλονίζει για την επίθεση που του άλλαξε τη ζωή: «Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις»

Μαζί με την σύζυγο του, Ελένη Χατζίδου βρέθηκε ο Ετεοκλής Παύλου καλεσμένος του Κωνσταντίνου Καμέα στην εκπομπή Status όπου και προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Σε αυτήν ο αθλητής και παρουσιαστής της καθημερινής πρωινής εκπομπής του STAR μίλησε με ειλικρίνεια για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στο παρελθόν, η οποία και ήταν η αφορμή για να αλλάξει πλήρως η ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο Ετεοκλής Παύλου εξομολογήθηκε πως «το συγκεκριμένο ως συμβάν είναι για να σου καταστρέψει τη ζωή. Το ίδιο το συμβάν. Θεωρώ ότι είναι πολύ στενάχωρο για τους ανθρώπους γενικότερα ότι καταλαβαίνουμε το νόημα της ζωής πέντε με δέκα δευτερόλεπτα πριν πεθάνουμε. Τότε είναι που καταλαβαίνεις αυτή τη ματαιότητα και λες «αυτό ήταν η ζωή, πέρασε». Ακούγεται πολύ απλό αλλά είναι πολύ σοκαριστικό. Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις».

«Αφού έχεις νιώσει όμως αυτό το συναίσθημα, είναι πολύ μεγάλη ευλογία και τύχη να μπορείς να ξαναέρθεις στη ζωή και να την διεκδικείς από την αρχή. Είσαι σε μια πολύ πλεονεκτική θέση, ακόμα και έχοντας μια μεγάλη και σοβαρή αναπηρία όπως είναι το να χάσεις το πόδι σου».

«Μέσα σε μια συμπλοκή σε μαγαζί, ανάμεσα σε δυο παρέες, ένας από αυτούς είχε ένα όπλο και το έβγαλε. Οι σφαίρες ήρθαν επάνω μου και από εκεί και πέρα ξεκίνησε όλο αυτό το τεράστιο ταξίδι που ξύπνησα μέσα στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκα για σχεδόν δυο χρόνια. Έκανα 16 χειρουργεία, από τα οποία το θέμα του ποδιού ήταν το πιο απλό».

«Στην ουσία η σφαίρα μπήκε από την αριστερή πλευρά και βγήκε από την δεξιά οπότε όλα ζωτικά μου όργανα είχαν τρυπήσει και είχα εσωτερική αιμορραγία. Όσο και αν ακούγεται κάπως άσχημο και άκομψο, έπρεπε να μου τα ράψουν από την αρχή για να λειτουργήσουν. Κάτι το οποίο είναι τεράστιο ερωτηματικό κατά πόσο θα πετύχει όλο αυτό και οι πόνοι είναι τεράστιοι» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Ετεοκλής Παύλου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ